Στο σφυρί η παραθαλάσσια έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ

ΚΟΣΜΟΣΣτο σφυρί η παραθαλάσσια έπαυλη της Σίντι ΚρόφορντΤετάρτη, Νοέμβριος 16, 2016 - 17:24

Το μοντέλο και ο σύζυγός του Ράντε Γκέρμπερ πωλούν το πολυτελές σπίτι τους στο Μαλιμπού αντί 54.000.000 €

Σας αρέσει το Μαλιμπού; Εχετε διαθέσιμα 60.000.000 δολάρια, δηλαδή περί τα 54.000.000 ευρώ; Θα τα δίνατε για ένα σπίτι έκτασης σχεδόν 500 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο έχει περάσει αρκετές ημέρες και νύχτες η Σίντι Κρόφορντ με την οικογένειά της και καλεσμένους τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν;



Αν η απάντηση είναι θετική στα παραπάνω, τότε δεν

έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το μεσιτικό γραφείο, μέσω του οποίου πουλάνε το σπίτι τους το top model και ο σύζυγός της Ράντε Γκέρμπερ.

Η 50χρονη σταρ της πασαρέλας, την οποία ο χρόνος έχει «λατρέψει» όσο λίγες, και ο 54χρονος σύζυγός της αγόρασαν την παραθαλάσσια έπαυλη με τα τέσσερα master bedrooms το 2015 αντί περίπου 45.000.000 ευρώ.



Μεταξύ των κομφόρ της είναι φυσικά η πισίνα, στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να βουτήξει στη θάλασσα, spa, γήπεδο τένις και, βέβαια, μπάρμπεκιου. Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως του σπιτιού αυτού, που βρίσκεται μέσα σε καταπράσινη έκταση, είναι η θέα του στο απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, την οποία δεν κόβουν ούτε οι συρόμενες μπαλκονόπορτες, καθώς είναι γυάλινες από το πάτωμα ως την οροφή.

Το ζευγάρι προχώρησε μάλιστα πολύ πρόσφατα σε ανακαίνιση της διώροφης κατοικίας, οπότε ο νέος ιδιοκτήτης της δεν έχει να βάλει ούτε σεντ γι' αυτόν τον σκοπό. Η master σουίτα διαθέτει φυσικά δικό της τζάκι, καθιστικό, γκαρνταρόμπες και δύο μπάνια με spa. Τέλος, έχει άνετο κλειστό χώρο στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα, καθώς και αρκετές θέσεις πάρκινγκ για επισκέπτες.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι πουλάει σπίτι. Το έχει κάνει με τεράστια επιτυχία τόσο με διπλανή κατοικία στην ίδια περιοχή, πέρυσι, όσο και στο Πόιντ Νταμ, πάλι στο Μαλιμπού. Πρόσφατα, επίσης, πούλησαν την έπαυλή τους στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού και το ίδιο έκανε ο κολλητός και γείτονάς τους εκεί Τζορτζ Κλούνεϊ. Από αυτήν την πώληση, Κρόφορντ και Γκέρμπερ κέρδισαν 100.000.000 δολάρια, δηλαδή περισσότερα από 90.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα