«Στο ρεφρέν», υπό έναν όρο

TV GOSSIPΟ όρος που έθεσε στην ΕΡΤ «Στο ρεφρέν», υπό έναν όροΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 16:38

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για τη φιλία του με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη νέα μουσική εκπομπή

«Ο όρος που έθεσα στην ΕΡΤ ήταν να μη βρεθώ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η φιλία μου μαζί του κρατάει χρόνια, είναι πάνω από όλα και δεν θα διακυβευτεί για καμία εκπομπή. Σε αυτό είμαι κάθετος. Ο Σπύρος είναι

συνεργάτης, άνθρωπος δικός μου και δεν τον βλέπω ούτε θα τον δω ποτέ ανταγωνιστικά».

Με αυτά τα λόγια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ξεκαθαρίζει στην «Espresso» τις προθέσεις του σχετικά με την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Στο ρεφρέν», η οποία ακούστηκε πως θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι από το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Alpha.

Μουσικά αφιερώματα

«Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ2.

Η επαφή έγινε σε διερευνητικό επίπεδο, κατά πόσο δηλαδή θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω στη δημόσια τηλεόραση μια παραγωγή για το ελληνικό πεντάγραμμο. Από την πλευρά μου, τους τόνισα ότι θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα, χωρίς αποκλεισμούς σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές, και να παρουσιαστούν όλα τα είδη μουσικής» τονίζει ο πολυτάλαντος ηθοποιός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα είναι τρίωρη και θα μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παράλληλα βρίσκεται σε αναμονή της συνέχειας της σειράς «Μάλιστα, σεφ!». «Ξέρω ότι το Mega ήθελε το σίριαλ να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές με έναν δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει κανάλι από τον Οκτώβριο. Με έκπληξη παρακολουθούμε όσα γίνονται με τις άδειες. Ξέρω ότι ο παραγωγός μας Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος μας έχει εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο -είναι ο πιο άψογος και ακέραιος άνθρωπος στην αγορά-, είχε υπογράψει με το Mega για τη σεζόν 2016-2017 για άλλα 26 επεισόδια» δηλώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα