Στο πλευρό της

19:27 3/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο πλευρό τηςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 3, 2015 - 19:23

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος υποδέχτηκε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής εκπροσώπους της ΕΠΟ (τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον Ομοσπονδιακό Κώστα Τσάνα και τους Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλο), παρουσία του γενικού διευθυντή του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» Κωστή Δήμτσα.

«Αυτή η συνάντηση είναι όμορφη και συγκινητική. Εχουμε μαζί μας εκπροσώπους της Εθνικής,

οι οποίοι ήρθαν εδώ, στην Αρχιεπισκοπή, μαζί με τους υπεύθυνους της διοίκησης, για να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη σήμερα» δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος μετά το πέρας της συνάντησης που σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας για δράση και προσφορά. «Η Εκκλησία έκανε, κάνει και θα κάνει πάντοτε το χρέος της. Αλλά όταν λέμε "Εκκλησία", εννοούμε τους ανθρώπους, δεν εννοούμε τα κτίρια. Ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ, τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και δύναμη» πρόσθεσε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για τη στήριξη των δράσεων της «Αποστολής», ενώ ο Τοροσίδης τόνισε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, ώστε να βοηθήσουμε την "Αποστολή"».

Keywords
Τυχαία Θέματα