Στο ιντερνετικο σφυρί το (άπλυτο) σακάκι του Πρινς

ΚΟΣΜΟΣΣτο ιντερνετικο σφυρί το (άπλυτο) σακάκι του ΠρινςΤετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2017 - 18:34

Σε πλειστηριασμό αντικείμενα του pop star, μεταξύ των οποίων και το ρούχο που φορούσε στην ταινία «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι» και έχει ακόμα σημάδι στον γιακά από το μακιγιάζ του

Ενα «κομμάτι» από το είδωλό τους μπορούν να αποκτήσουν οι θαυμαστές του Πρινς, με την προϋπόθεση να βάλουν το

χέρι βαθιά στην τσέπη.

Προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή, μεταξύ των οποίων και το εμβληματικό σακάκι που φέρει ακόμη το «σημάδι» του, δημοπρατούνται σε διαδικτυακό πλειστηριασμό που ολοκληρώνεται αύριο.

Πρόκειται για το κεντημένο με ψεύτικα μαργαριτάρια σακάκι που φορούσε ο Πρινς στην ταινία του 1986 «Κάτω από το κερασένιο φεγγάρι». Το σακάκι φέρει κόψιμο στην πίσω πλευρά, ενώ αυτό που το χαρακτηρίζει είναι ο γιακάς του, που έχει στιλ μπολερό. Ωστόσο, μιας και το ύφασμα είναι πολύ ευαίσθητο, δεν έχει πλυθεί από τη στιγμή που το φόρεσε ο Πρινς.

Τιμή εκκίνησης

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φέρει ακόμη στον γιακά του σημάδι από το μακιγιάζ που φορούσε ο τραγουδιστής στην ταινία. Η μοναδικότητα του ενδύματος εκτόξευσε την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας, με τον οίκο RR Auction να τη θέτει στα 23.560 ευρώ.



Ανάμεσα στα αντικείμενα που δημοπρατούνται είναι το ασπρόμαυρο μπολερό που φόρεσε ο Πρινς στην περιοδεία του στην Ευρώπη το 1993, η τιμή του οποίου αρχίζει από 7.530 ευρώ, λευκό πουκάμισό του με τιμή εκκίνησης τα 9.400 ευρώ, ένα ζαχαρί κοστούμι Versace στα 7.530 ευρώ, καθώς και το συμβόλαιο για την ταινία «Περπλ Ρέιν», οι χειρόγραφοι στίχοι του τραγουδιού «The Screams of Passion» και χειρόγραφο ομιλίας του κατά την αποδοχή ενός βραβείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα