Στην Πάτρα ψάχνουν τον Σώρρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην Πάτρα ψάχνουν τον ΣώρραΤρίτη, Μάρτιος 21, 2017 - 13:29

Σε σπίτια συγκεκριμένων συνεργατών του στην Πάτρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. τον φυγόποινο «εθνοσωτήρα» Αρτέμη Σώρρα (φωτό), μετά την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της αχαϊκής πόλης, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον ίδιο και στη σύζυγό του, για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Το

βάρος των αναζητήσεων του καταζητούμενου πια «τρισεκατομμυριούχου» έχουν αναλάβει οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που ήδη έκαναν εξονυχιστικές έρευνες σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες για να διαπιστώσουν αν ο αυτοαποκαλούμενος «γνώστης της τεχνολογίας του Απόλλωνα» έχει προλάβει να διαφύγει από τη χώρα. Ομως, βεβαιώθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη και επικέντρωσαν πια τις έρευνές τους στη γενέτειρά του, την Πάτρα.

Δίοδοι διαφυγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ποινή για τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κλείσουν τις διόδους διαφυγής προς το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό της χώρας. Ετσι, εκτιμούν ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε τελικά να φύγει από την Αχαΐα, όπου είχε βρεθεί από την περασμένη εβδομάδα εν όψει του δικαστηρίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει στενοί συνεργάτες του Σώρρα από την Πάτρα, οι οποίοι είναι δυνατό να έχουν δημιουργήσει δίκτυο κάλυψης και να τον υποθάλπουν.

Από την ανάλυση που έχουν κάνει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής στο βίντεο που ανέβασε ο Σώρρας στο διαδίκτυο, με το «διάγγελμά» του, εκτιμούν ότι η βιντεοσκόπηση έγινε μάλλον στο υπόγειο κάποιου σπιτιού και ότι ο καναπές στον οποίο καθόταν ο φυγόποινος ήταν παλιός και φθαρμένος.

Ερευνες έγιναν και στην Αττική, στο σπίτι που δήλωνε ως μόνιμη κατοικία ο Αρτέμης Σώρρας στην οδό Βοσπόρου, στη Νέα Σμύρνη, σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου διαμένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Ομως και εκεί τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στον Σώρρα και στη σύζυγό του, τα κινητά τους τηλέφωνα έκλεισαν και δεν μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα τους.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα