Στη Μύκονο ο Κούστας και η νεαρή αρραβωνιαστικιά του

SHOWBIZΜία εβδομάδα μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το νησί των ανέμων προσέλκυσε αρκετούς εκπροσώπους της showbiz! Στη Μύκονο ο Κούστας και η νεαρή αρραβωνιαστικιά του Σάββατο, Μάιος 13, 2017 - 15:00

Το καλοκαίρι είναι κοντά κι έτσι πολλοί celebrities ξεκινούν δειλά δειλά τις εξορμήσεις στις παραλίες της Μυκόνου. Μία εβδομάδα μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το νησί των ανέμων προσέλκυσε αρκετούς εκπροσώπους της showbiz!

Μόνος, χωρίς την όμορφη σύζυγό του Βίκυ Καγιά, εθεάθη ο επιχειρηματίας Ηλίας Κρασάς στην παραλία της Ψαρούς και στο αγαπημένο στέκι του, το beach restaurant Nammos, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Αφού έκανε την ηλιοθεραπεία του, στη συνέχεια επιδόθηκε σε θαλάσσιες αθλητικές δραστηριότητες παρέα με φίλους. Μόνη, χωρίς τον σύντροφό της DJ Rush, ήταν εκεί και η Ελίνα Καντζά, η οποία είχε αφεθεί στα «χάδια» του ήλιου, ριλαξάροντας στην ξαπλώστρα της. Λίγο αργότερα, το πρώην μοντέλο βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας.

Ειδυλλιακό διήμερο στη Μύκονο πέρασε και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη νεαρή αρραβωνιαστικιά του, συλλέκτρια τσαντών του οίκου Hermes Δήμητρα Μέρμηγκα. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το βράδυ του Σαββάτου ρομαντικό dinner στο πολυτελές Ling-Ling by Hakasan, ενώ την Κυριακή έφαγε φρέσκα ψάρια στο Nammos. Στα Ματογιάννια εντοπίσαμε και τη Χριστίνα Παππά, η οποία κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
κουστας mykonos
Τυχαία Θέματα