Στέλνουν στην ΑΕΚ τον Ρέγες

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτέλνουν στην ΑΕΚ τον ΡέγεςΤρίτη, Μάιος 23, 2017 - 19:18

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει τον παικταρά συμπατριώτη του

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται πυρετωδώς στην ΑΕΚ. Μάλιστα, στο στόχαστρο της «Ενωσης» βάζουν οι Ισπανοί τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Συγκεκριμένα, δύο διαφορετικά tweets λογαριασμών που ασχολούνται με μεταγραφικά

θέματα υποστηρίζουν ότι ο Μανόνο Χιμένεθ θέλει τον 33χρονο άσο που αγωνίζεται στην Εσπανιόλ. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε μάλιστα χθες το μεσημέρι ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήγε στην ομάδα της Βαρκελόνης το περασμένο καλοκαίρι και μέσα στη σεζόν έκανε 23 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε άλλες τόσες ασίστ. Τα ρεπορτάζ στην Ισπανία υποστηρίζουν πως, παρότι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, θέλει να αποχωρήσει προκειμένου να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 33χρονος άσος έχει μια σπουδαία καριέρα, έχοντας ξεκινήσει από τη Σεβίλη και έχοντας φορέσει στη συνέχεια φανέλες συλλόγων όπως η Αρσεναλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπενφίκα.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη μάχη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και για το νέο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αναλυτικά, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Σίγουρα θα γίνει ακόμα μία σημαντική μάχη. Κλειδί θα αποτελέσει ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευτεί το ροτέισον. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος, θα είναι δύσκολο ματς».

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει το ματς της Τετάρτης και αν έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα είπε: «Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα