Στα πράσα μέντιουμ που εξαπατούσε δεκάδες ευκολόπιστες γυναίκες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα πράσα μέντιουμ που εξαπατούσε δεκάδες ευκολόπιστες γυναίκεςΤρίτη, Σεπτέμβριος 27, 2016 - 11:59

Η 49χρονη εξαπάτησε δεκάδες γυναίκες στην κεντρική Μακεδονία λέγοντας ότι λύνει τα μάγια! Τους έφαγε πάνω από 140.000 €

Οι υπερφυσικές ικανότητες που υποστήριζε ότι είχε μία 49χρονη, η οποία παρίστανε το μέντιουμ, δεν «λειτούργησαν» όσον αφορά τις... χειροπέδες που πλησίαζαν! Επειτα από μία ολόκληρη δεκαετία, κατά την οποία απομυζούσε δεκάδες ευκολόπιστες γυναίκες, που ήταν δεμένες με μάγια, όπως έλεγε, έπεσε τελικά στα χέρια των Αρχών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ

ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Με τις ψυχοερευνητικές ικανότητες που ισχυριζόταν ότι είχε η 49χρονη κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες γυναίκες σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία. Μάλιστα, είχε έναν αξιοζήλευτο «κύκλο εργασιών», που της είχε αποφέρει περισσότερα από 140.000 ευρώ! Επειθε τις γυναίκες, που ζητούσαν τις «θαυματουργές» υπηρεσίες της, ότι οι ατυχίες τους, κυρίως στον έρωτα και στο σεξ, οφείλονταν σε μάγια και τους έπαιρνε διάφορα ποσά, για να τις... σώσει με τις υποτιθέμενες υπερφυσικές δυνατότητες που διέθετε.

Η δράση της έγινε γνωστή πριν από 10 χρόνια. Από τότε κάποιοι είχαν καταλάβει ότι έπεσαν θύματα απάτης και έκαναν καταγγελίες στην Αστυνομία, η οποία κατέληξε έπειτα από έρευνες στη συγκεκριμένη γυναίκα, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απάτη και εκβίαση. Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για απάτη κατ' εξακολούθηση. Ομως δεν είχε δώσει το «παρών» στο δικαστήριο.

Ετσι, η απατεώνισσα συνέχιζε ανενόχλητη να ξεγελά αφελείς και να θησαυρίζει. Από τα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι δεκάδες γυναίκες, όχι μόνο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από γειτονικούς νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, πίστεψαν ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες ως μέντιουμ και την εμπιστεύτηκαν για να τους λύσει τα μάγια.

Ψεύτικα στοιχεία

Μάλιστα, η 49χρονη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός της, και με τον τρόπο αυτόν κατάφερνε να ξεγλιστρά για χρόνια. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να την αναζητούν, όταν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της, καθώς εκκρεμούσε ακόμη η ερήμην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, που αφορούσε το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2005. Χθες κατάφεραν τελικά να την εντοπίσουν στο σπίτι όπου κρυβόταν, βάζοντας τέλος στη δράση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα