Στα νύχια του ΣΔΟΕ Βρεττός - Άντζελα

Τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Αχ καρδιά μου» τραγουδούσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός σε γνωστό club του Αγρινίου, την ώρα που οι ιδιοκτήτες πάθαιναν «έμφραγμα» από το πρόστιμο και το 48ωρο σφράγισμα της επιχείρησής τους που τους επέβαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ! Ωστόσο, συνέχισαν απτόητοι το πρόγραμμα, παρ' ότι στο «μικροσκόπιο» των «Ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μπήκε και το συμβόλαιο του τραγουδιστή με το κατάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές

ύψος της αμοιβής του!

Το «ντου» του ΣΔΟΕ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στην εθνική οδό Αγρινίου - Αντιρρίου έγινε στη 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εδώ και αρκετές μέρες τόσο στην πόλη του Αγρινίου όσο και στις γύρω περιοχές είχαν γεμίσει οι τοίχοι με αφίσες που διαφήμιζαν τη μία και μοναδική εμφάνιση του καλλιτέχνη. Οι κρατήσεις στο κατάστημα είχαν αγγίξει το 100%, ενώ από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής εκατοντάδες νέοι έφτασαν έξω από το club και περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να μπουν στο εσωτερικό και να απολαύσουν τον καλλιτέχνη. Στη 1.00 το πρωί και ενώ ο Ηλίας Βρεττός βρισκόταν επί σκηνής και στο κατάστημα επικρατούσε το αδιαχώρητο, την πόρτα πέρασε ένα ζευγάρι, το οποίο κατευθύνθηκε αμέσως στην μπάρα για να απολαύσει το... ποτό του. Αφού σερβιρίστηκε και παρακολούθησε διακριτικά για λίγη ώρα τα όσα συνέβαιναν, αποφάσισε να πετάξει τη «μάσκα» του πελάτη και να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Το ζευγάρι ζήτησε από τον μπάρμαν τους ιδιοκτήτες και όταν εκείνοι εμφανίστηκαν, τους... κόπηκαν τα πόδια.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ τούς ενημέρωσαν ότι διαπίστωσαν περισσότερες από δέκα φορολογικές παραβάσεις και έναν μεγάλο αριθμό αποδείξεων που έπρεπε να είχαν κοπεί και δεν κόπηκαν κι επέβαλαν πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ. Παράλληλα, επιβλήθηκε και 48ωρο λουκέτο στην επιχείρηση, την τήρηση του οποίου ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Ο Ηλίας Βρεττός όχι μόνο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, αλλά συνέχισε απτόητος το πρόγραμμά του μέχρι τις 8.00 το πρωί. Το μαγαζί είχε πολύ κόσμο και φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν τουλάχιστον να βγάλουν τα... σπασμένα. Ωστόσο, μόλις κατέβηκε από την πίστα, ενημερώθηκε τόσο για το «ντου» του ΣΔΟΕ, όσο και για τον έλεγχο που θα διενεργηθεί στο συμβόλαιό του προκειμένου να διαπιστωθεί αν φοροδιαφεύγει.

Εκτός όμως από το club του Αγρινίου, οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ έκαναν εφόδους και σε άλλα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Στη Ρόδο λουκέτο μπήκε σε νυχτερινό μαγαζί στην Παλιά Πόλη, καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις σε όλα τα τραπέζια, ενώ την ίδια τύχη είχε και νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά ύστερα από έλεγχο που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο μεταξύ, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν τον νόμο οι ιδιοκτήτες δύο καφενείων σε χωριά της Πέλλας, βγάζοντας τα «λουκέτα» που τους έχουν επιβάλει οι Αρχές! Ομως οι διωκτικές αρχές που είχαν επιφορτιστεί με την επιτήρηση των επιχειρήσεων διαπίστωσαν τις παραβάσεις και αναζητούν τους ιδιοκτήτες.

Σοκ από «ποντικούς» στο καμαρίνι της Lady Αντζι!

«ΞΙΝΗ» βγήκε στην Αντζελα Δημητρίου η συναυλία της στη Δροσιά της Εύβοιας, καθώς μέσα σε λίγα μόλις λεπτά βρέθηκε τόσο στο στόχαστρο ενός κλέφτη όσο και των «Ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος! Η περιπέτεια για τη δημοφιλή τραγουδίστρια ξεκίνησε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν το γήπεδο του δημοτικού σχολείου της περιοχής είχε πλημμυρίσει από χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας που έσπευσαν να απολαύσουν τόσο την ίδια όσο και τον Βασίλη Τερλέγκα που εμφανιζόταν μαζί της. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ήταν από τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού, καθώς το κέφι είχε φτάσει στο ζενίθ και ο χορός καλά κρατούσε. Ομως κάποιοι, όπως φάνηκε στην πορεία, δεν είχαν όρεξη να χορέψουν, αλλά να... κλέψουν! Στον χώρο του γηπέδου οι υπεύθυνοι είχαν δημιουργήσει ένα πρόχειρο καμαρίνι, όπου η τραγουδίστρια ετοιμάστηκε για να ανέβει στην πίστα. Οταν όμως τελείωσε το πρώτο μέρος της εμφάνισής της και μπήκε στο καμαρίνι για να φρεσκαριστεί, διαπίστωσε έντρομη ότι είχαν κάνει φτερά τα δύο πανάκριβα ρολόγια της, καθώς και κάποια χρήματα που είχε στην τσάντα της.

Σε κατάσταση σοκ φώναξε τους υπευθύνους της συναυλίας, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας, άνδρες της οποίας πήγαν στο σημείο και διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα. Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η Αντζελα Δημητρίου, ο κλέφτης τής άρπαξε δύο χρυσά ρολόγια αξίας 100.000 ευρώ, καθώς και το ποσό των 2.000 ευρώ. Ωστόσο, προτού καλά-καλά η ίδια προλάβει να συνέλθει από την ταραχή που της προκάλεσε η κλοπή, ένα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στον χώρο της συναυλίας προκειμένου να διαπιστώσει τυχόν φορολογικές παραβάσεις, αλλά και για να ελέγξει το συμβόλαιο της τραγουδίστριας! Οι «Ράμπο» της Εφορίας τσέκαραν αν ήταν νομότυπα τα εισιτήρια, αν κόβονταν αποδείξεις, τα τιμολόγια της κάβας, αλλά και τα συμβόλαια τόσο της Αντζελας Δημητρίου όσο και του Βασίλη Τερλέγκα. Τελικά, μετά από περίπου μία ώρα το κλιμάκιο αποχώρησε χωρίς να διαπιστώσει καμία παράβαση.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκε για μία ακόμη φορά και ο Πάνος Κιάμος που εμφανιζόταν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στην περιοχή της Γλύφας στη Φθιώτιδα. Οι ελεγκτές έκαναν «ντου» σε γνωστό παραλιακό κέντρο και αφού έλεγξαν τα εισιτήρια, τις αποδείξεις αλλά και την ασφάλιση του προσωπικού, αποχώρησαν χωρίς να διαπιστώσουν παραβάσεις.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα