Στα μαγικά χέρια της Χριστίνας του

SHOWBIZΣτα μαγικά χέρια της Χριστίνας τουΠαρασκευή, Νοέμβριος 28, 2014 - 16:58

Είναι hair stylist και εξπέρ στα extensions! H Χριστίνα, αδελφή του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη, «κρύβεται» πίσω από τα καλύτερα πρόσθετα μακριά μαλλιά που κατά καιρούς βλέπουμε σε γνωστές κυρίες της σοουμπίζ.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Μελίνα Ασλανίδου είναι μόνο δύο περιπτώσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν δεχτεί τη φροντίδα της Χριστίνας στα μαλλιά τους και μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες της στα

extensions και όχι μόνο. Η όμορφη ξανθιά κοπέλα έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο μαγαζί που εμφανίζονται η καλή της πελάτισσα Νατάσα και ο Γιώργος Θεοφάνους.


Η Χριστίνα, καθισμένη σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, στο πλευρό του αδελφού της, τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, ειδικά εκείνων που δεν γνώριζαν ποια είναι και άρχισαν να αναρωτιούνται με... υποψία τι σχέση μπορεί να έχει με τον Χολίδη. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το alter ego του τραγουδιστή, αφού -όπως συμβαίνει με τη Βάσω, την αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη- είναι το δεξί χέρι του Χρήστου και τον βοηθάει σε διάφορα θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά του.


Ο ίδιος μάλιστα δεν το κρύβει πως είναι η καλύτερη συνεργάτιδά του, αφού μπορεί να την εμπιστεύεται απόλυτα και ακούει πάντα τη γνώμη της. Περιττό να πούμε ότι η Χριστίνα είναι εκείνη που φροντίζει για το look του αδελφού της στις εμφανίσεις του στην πίστα αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό, και το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό, καθώς βασίζεται στο ύφος του simple and chic, δηλαδή ό,τι καλύτερο για έναν άντρα της σοουμπίζ.
Να προσθέσουμε ότι η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική Χριστίνα στη ζωή του Χρήστου, αφού το ίδιο όνομα έχει και η αγαπημένη του. Η συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη Χριστίνα Μουστάκα έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με την αδερφή του καλού της και δεν είναι λίγες οι φορές που τα δύο κορίτσια εθεάθησαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή να τα λένε.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα