Στα «χνάρια» του Παντελή!

SHOWBIZ«Ερχεται» ο μικρός ΠαντελίδηςΣτα «χνάρια» του Παντελή!Τετάρτη, Δεκέμβριος 7, 2016 - 13:38

Στα μουσικά χνάρια του αείμνηστου αδελφού του βαδίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη, o 14χρονος Νίνο, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά, ξεκίνησε μαθήματα μουσικής και ορθοφωνίας με έναν από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες, στιχουργούς και δάσκαλο φωνητικής, τον Τέρη Σιγανό, τον οποίο αποκαλεί ήδη coach του!

ΑΠΟ

ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα γλυκό παιδί και εκτός του ότι διαθέτει ταλέντο και καλή φωνή είναι ένας άριστος μαθητής» λέει στην «Espresso» o παραγωγός, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων και με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Τέρης Σιγανός έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη τον νεαρό Παντελίδη, που ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής και αυτή την επιθυμία του δεν έκρυψε ποτέ. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ερασιτεχνικά βίντεο, με τον Νίνο να παίζει κιθάρα και να ερμηνεύει επιτυχίες του αδικοχαμένου αδελφού του. Μια εικόνα που προκαλεί συγκίνηση στην οικογένεια αλλά και στους θαυμαστές του Παντελή.

«Πολλές δυνατότητες»

«Αν και είναι πολύ μικρός ηλικιακά για να μπει από τώρα σε στούντιο ηχογράφησης, σαφώς έχει πολλές δυνατότητες για να πετύχει» ισχυρίζεται ο καθηγητής ορθοφωνίας. Και συνεχίζει: «Υπάρχει μια ευαισθησία μου στην όλη υπόθεση. Ηταν μια από κοινού επιθυμία μου, αλλά και του Κωνσταντίνου, να ξεκινήσουμε μαθήματα. Συνεργαζόμουν με τον Παντελή μέσω του Χριστόδουλου Σιγανού (σ.σ.: ο συνθέτης και στιχουργός είναι γιος του) και του dj Valentino, οπότε και γι' αυτόν τον λόγο είμαι δίπλα στον Νίνο και τον στηρίζω σε όλα».

Ο Παντελίδης junior τον τελευταίο καιρό ανεβάζει στα social media μια σειρά φωτογραφιών, ποζάροντας με καμάρι δίπλα στον δάσκαλό του Τέρη Σιγανό!

Keywords
Τυχαία Θέματα