«Σπιτώνουν» άστεγες με αντάλλαγμα το... sex!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο κόλπο των διεστραμμένων για να τις προσεγγίσουν«Σπιτώνουν» άστεγες με αντάλλαγμα το... sex!Παρασκευή, Αύγουστος 19, 2016 - 13:27

Σπιτικό με αντάλλαγμα το σεξ προσφέρει διεστραμμένος Βρετανός σε «εντυπωσιακές» άστεγες μέσω αγγελίας που ανάρτησε στο Craigslist.

Οπως καταγγέλλει, μάλιστα, φιλανθρωπική οργάνωση, αυτή είναι μόνο μία από τις εκατοντάδες παρόμοιες αγγελίες που βάζουν στο στόχαστρο τις άστεγες, με απώτερο σκοπό να τις μετατρέψουν σε σκλάβες του σεξ.

Ο άντρας συστήνεται στην αγγελία σαν ένας «φιλικός, αυθεντικός, λευκός Βρετανός» και δηλώνει πως «αν εκεί έξω» υπάρχουν «άστεγες, single και εντυπωσιακές» που ψάχνουν σπίτι για να φιλοξενηθούν, ήρθε η ώρα να σταματήσουν την αναζήτηση. Αυτό γιατί, όπως λέει, προσφέρει σε οποιαδήποτε «νέα, καυτή, σέξι γυναίκα, οποιασδήποτε εθνικότητας ή κουλτούρας» το σπίτι του για να μείνουν δωρεάν, αρκεί βέβαια να πληρώσουν σε είδος στο κρεβάτι.

Με αφορμή την αγγελία η φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των αστέγων Shelter έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι στο Craigslist υπάρχουν εκατοντάδες ανάλογες αγγελίες. Η Shelter εξηγεί ότι ανάλογα διεστραμμένα κίνητρα κρύβονται συνήθως πίσω από αγγελίες για δωρεάν στέγη που απευθύνονται σε άστεγες ή φοιτήτριες.

«Είναι μία επικίνδυνη προσπάθεια να καθιερωθεί μία σχέση εκμετάλλευσης σε βάρος των άστεγων γυναικών» αναφέρει η οργάνωση, τονίζοντας ότι όλο και περισσότερες άστεγες θα αναγκαστούν να γίνουν σκλάβες του σεξ εξαιτίας της στεγαστικής κρίσης στη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso