Σπιτική μπουγάτσα για την Κωνσταντίνα

SHOWBIZΣπιτική μπουγάτσα για την ΚωνσταντίναΠέμπτη, Σεπτέμβριος 18, 2014 - 18:57

Σφιχτά αβγά και σπιτική μπουγάτσα στον Βορρά! Μέχρι τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να φάει ένα υγιεινό πρωινό με τη fit Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η νεαρή παρουσιάστρια του νέου μαγκαζίνο του Αlpha το Σαββατοκύριακο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήθελε μια γλυκιά «καλημέρα» από την οικοδέσποινα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», η οποία γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια επιτυχίας

στη μικρή οθόνη.

Στην πρεμιέρα της Κωνσταντίνας, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο, στις 10.00 το πρωί, η Βίκυ εξομολογήθηκε τα μυστικά της ομορφιάς της. Ολα άρχισαν με ένα νόστιμο πρωινό! Ομως το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δεν έμεινε μόνο εκεί: στο ταξιδάκι της στη νύμφη του Θερμαϊκού η παρουσιάστρια συνάντησε τα... τρελά αγόρια της ταξιδιωτικής εκπομπής του Alpha «World party», Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη, ενώ πήρε και συνέντευξη-εξομολόγηση από τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος εμφανίστηκε με το γνωστό casual look του και έκανε συνεχώς κοπλιμέντα στην Κωνσταντίνα.

Κι ενώ η νέα σταρ του Alpha έτρεχε και δεν έφθανε στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Λουδάρος επισκεπτόταν ένα παλιό δισκοπωλείο με βινύλια και ο Νίκος Αναδιώτης μάθαινε flyboard, το εντυπωσιακό θαλάσσιο σπορ, και εκπαιδευόταν στη βρεφική κολύμβηση - ως νέος μπαμπάς.

Επειδή μια σωστή πρεμιέρα πρέπει να έχει και την κατάλληλη μαγείρισσα, η Κωνσταντίνα απήθυνε πρόσκληση στην Πολίτισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου και εκείνη, μαζί με τον σεφ Μιχάλη Νούρλογλου, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των πιο γευστικών συνταγών. Για χάρη της εκπομπής επιστρατεύτηκε και η ειδικός σε θέματα σεξ Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία αν και έχει μετακομίσει στη Γερμανία, έρχεται για να δώσει τις ερωτικές συμβουλές της. Ποδαρικό στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» θα κάνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Λιανός, που θα μιλήσει για τη μετεγγραφή του στον Alpha και η ωραία Βάσω της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Φυσικά στο άνοιγμα της αυλαίας χρειάζεται και λίγο... Χόλιγουντ, γι' αυτό ο Αλέξανδρος Λιζάρδος μιλάει με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ.
Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα