Σούπερ καστ στη νέα ταινία του Πάρη!

SHOWBIZΟσκαρικές businessΣούπερ καστ στη νέα ταινία του Πάρη!Πέμπτη, Νοέμβριος 17, 2016 - 15:08

Χολιγουντιανές μπίζνες με την Μπρι Λάρσον έχει στα σκαριά ο Πάρης Κασιδόκωστας. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο κέρδισε το Οσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία «Το δωμάτιο», ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνοθεσία με τη βοήθεια του Ελληνα κροίσου.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την επαγγελματική δράση

του στα διεθνή κινηματογραφικά πλατό, ο Πάρης, ιδρυτής εδώ και χρόνια (σε συνεργασία με τον καλό του φίλο Τέρι Ντούγκας) και της παραγωγού εταιρίας με το επαναστατικό όνομα 1821 Media, προχώρησε το 2015 στη δημιουργία και του Hercules Film Fund.

Πρόκειται για ένα Fund που έχει σκοπό να κάνει πιο εύκολο τον «ηράκλειο άθλο» της χρηματοδότησης ενός φιλμ. Εξ ου και πήρε τ' όνομά του από τον ήρωα της ελληνικής μυθολογίας Ηρακλή.

Την ίδια περίοδο, πάλι μαζί με τον συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας, ο Πάρης ίδρυσε και άλλη μια νέα εταιρία παραγωγής, ονόματι Rhea, η οποία αναλαμβάνει την παραγωγή όλων των φιλμ και θα χρηματοδοτεί το Hercules Film Fund. Η αρχή είχε γίνει με την ταινία «Mena», όπου πρωταγωνίστησε ο Τομ Κρουζ, και η συνέχεια δίνεται τώρα με το φιλμ «Unicorn Store», στο οποίο θα αναλάβει η Μπρι Λάρσον τόσο τον κεντρικό ρόλο όσο και τη σκηνοθεσία.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το καστ της ταινίας μας» σχολίασε ο Τέρι Ντούγκας μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, αναρτώντας ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας του κινηματογραφικού περιοδικού «Deadline», το οποίο αναφέρεται εκτενώς στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Λάρσον, αλλά και στους ηθοποιούς που θα την πλαισιώσουν.

Σενάριο

Πρόκειται για τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζόαν Κιούζακ και Μπράντλεϊ Γουίτφορντ. Το σενάριο της κωμωδίας «Unicorn Store» υπογραφεί η Σαμάνθα Μακ Ιντάιρ και αφορά την ιστορία μιας γυναίκας που αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της και δέχεται μια μυστηριώδη πρόσκληση από ένα κατάστημα, η οποία θ' αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα τέλη του μήνα, στο Λος Αντζελες.

Και φιλμ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Οι μεγάλες συνεργασίες δεν σταματούν όμως στο «Unicorn Store» για τους Κασιδόκωστα και Ντούγκα, οι οποίοι συνυπογράφουν ήδη την παραγωγή σε ακόμη δύο ταινίες, το «Good Time», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον (φωτό), και στο «Tau», ένα φιλμ επιστημονικής φαντασίας με την ανερχόμενη Μάικα Μονρό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα