Σοκ στη Δανία

ΚΟΣΜΟΣΣοκ στη ΔανίαΠέμπτη, Οκτώβριος 5, 2017 - 18:24

❱❱ Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της ρεπόρτερ στο υποβρύχιο «Nautilus»! Την έκοψαν με πριονωτό μαχαίρι

Δεκαπέντε μαχαιριές εντόπισε ο ιατροδικαστής στο ακρωτηριασμένο σώμα της δημοσιογράφου Κιμ Γουόλ (φωτό δεξιά), επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του ιδιοκτήτη του υποβρυχίου «Nautilus».

Ανακαλύφθηκαν, επίσης, στοιχεία που δείχνουν ότι ο Πέτερ Μάντσεν (φωτό αριστερά) έκοψε το κεφάλι και τα άκρα της με πριονωτό μαχαίρι, ενώ φαίνεται ότι του άρεσε να παρακολουθεί βίντεο με αποκεφαλισμούς γυναικών. Το ιατροδικαστικό πόρισμα

που παρουσίασε ο εισαγγελέας της Κοπεγχάγης Τζέικομπ Μπους-Γιέπσεν κατά τη διάρκεια της δίκης φαίνεται να καταρρίπτει τον ισχυρισμό του Μάντσεν ότι η Γουόλ σκοτώθηκε σε ατύχημα.

Στα γεννητικά όργανα

Διαπιστώθηκε ότι η δημοσιογράφος είχε δεχτεί μαχαιριές στον θώρακα και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, «λίγο πριν ή λίγο μετά τον θάνατό της».

Τα σημάδια δε στον λαιμό και στα άκρα της δείχνουν ότι κόπηκαν με τη χρήση πριονωτού μαχαιριού. Τέλος, η ανάλυση των δειγμάτων DNA που ελήφθησαν από τα νύχια, το πρόσωπο και τον λαιμό του Μάντσεν έδειξε ότι ταιριάζουν με το γενετικό υλικό της δημοσιογράφου.

Ο δημιουργός του υποβρυχίου συνεχίζει να δηλώνει αθώος, ακόμη και μετά τον εντοπισμό από την αστυνομία σε ένα από τα εργαστήριά του, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του, βίντεο που δείχνουν τον βασανισμό γυναικών και τον φόνο τους δι' αποκεφαλισμού. Ο Μάντσεν υποστήριξε ότι ο υπολογιστής δεν είναι δικός του και ότι στο εργαστήριο είχαν πρόσβαση πολλά άτομα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα