ΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗΠέμπτη, Μάιος 25, 2017 - 18:43

Φωτογραφία με την αγνώριστη Μπλάχα στο νοσοκομείο

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία του άγριου ξυλοδαρμού της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη. Η 23χρονη απεικονίζεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου διασωληνωμένη και άγρια χτυπημένη σε μια φωτογραφία που περιέχεται στη δικογραφία, την οποία δημοσίευσε το protothema.gr.

Μάλιστα, η δίκη σε δεύτερο βαθμό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο, με την τελευταία μάρτυρα, την ιατροδικαστή Χριστίνα Σπηλιοπούλου,

να αποκλείει το χτύπημα από πέσιμο. Στη φωτογραφία η 23χρονη καλλονή δεν θυμίζει σε τίποτα την πανέμορφη, γελαστή κοπέλα που γνώρισε το πανελλήνιο μέσα από τις φωτογραφίες της μετά τον θάνατό της.



«Το στέλεχος του εγκεφάλου της ήταν εντελώς κατεστραμμένο. Οι κρίσιμες κακώσεις ήταν μια μεγάλη εκχύμωση στο αριστερό μάτι και μία στο μέτωπο. Αυτή στο μάτι έδινε την αίσθηση της γροθιάς. Οι κακώσεις του υπόλοιπου σώματος μας δείχνουν μια συμπλοκή. Κατά τη νεκροψία καταλήξαμε στο ότι η κάκωση στο μέτωπο και το πάνω μέρος του κεφαλιού ήταν από πλήξη και όχι από πέσιμο. Και το αιμάτωμα και οι εγκεφαλικές βλάβες απαιτούν ισχυρή πλήξη της κεφαλής, η οποία δεν μπορεί να γίνει με το χέρι, καθώς το χέρι δεν μπορεί να πλήξει τόσο δυνατά. Εκτιμώ ότι μπορεί να είναι κάποιο αντικείμενο» κατέθεσε στο Δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η ιατροδικαστής.

Η κυρία Σπηλιοπούλου κατέρριψε τον ισχυρισμό του βασικού κατηγορουμένου Βαγγέλη Στεφανάκη ότι η κοπέλα έπεσε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. «Η κοπέλα δεν είχε πέσει προς τον προφυλακτήρα, ώστε να χτυπήσει. Η κοπέλα ήταν χτυπημένη στο πάνω μέρος του κεφαλιού της, στη βρεγματική χώρα, και όχι στο πίσω μέρος, όπως θα συνέβαινε αν είχε χτυπήσει στον προφυλακτήρα» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2013, εξαιτίας τόσο της δολοφονίας της 23χρονης από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη όσο και του ερωτικού τριγώνου που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του κατηγορουμένου και της αδερφής της Φαίης, της Μαριαλένας. Μάλιστα, η Μαριαλένα Μπλάχα είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση, καθώς αρχικά κάλυψε τον κατηγορούμενο δίνοντας ψευδή κατάθεση στους αστυνομικούς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα