Σκούπα από Ζοτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣκούπα από ΖοτςΤετάρτη, Απρίλιος 26, 2017 - 20:19

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Απλώς πολύ λίγος. Για 28 λεπτά πάλευε για την αξιοπρέπειά του και από εκεί και μετά -και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο- κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 79-61 από τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι παίκτες του Πασκουάλ γνώρισαν τον πικρό αποκλεισμό από το Final Four, χάνοντας με 3-0 στη σειρά και σκορπίζοντας στους τέσσερις ανέμους το πλεονέκτημα έδρας.

Στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι»

ήταν πολύ καλοί στην άμυνα -«κλείδωσαν» τον Μπογκντάνοβιτς-, αλλά ήταν απόντες στην επίθεση. Η αστοχία από τη γραμμή των 6,75 ήταν απίστευτη και σχεδόν καμία επιλογή στην επίθεση δεν εκδηλώθηκε οργανωμένα μέσα από το... ζωγραφιστό. Ετσι ο Παναθηναϊκός μένει μακριά από το Final Four για πέμπτη σερί σεζόν. «Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Σε μια σειρά αγώνων συνήθως ο καλύτερος κερδίζει και η Φενερμπαχτσέ ήταν καλύτερη. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σοβαρευτούμε και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του αγώνα και το 3-0 από τη Φενέρ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προχωρά το σχέδιο για την... απόκτηση του ΟΑΚΑ, αφού έγινε και δεύτερη συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της «πράσινης» ΚΑΕ Παναγιώτη Τριαντόπουλο σε εξαιρετικό κλίμα.

Συνάντηση

Οι δύο πλευρές, στη δεύτερη προγραμματισμένη συνάντησή τους, συζήτησαν τις λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν και αφορούν το σχέδιο της ΚΑΕ για χρήση του ΟΑΚΑ, ώστε οι «πράσινοι» να μπορέσουν να ολοκληρώσουν εντός των επόμενων 15 ημερών την οριστική πρότασή τους για τη χρήση του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ούντο 10, Αντιτς, Μπογκντάνοβιτς 10 (2), Σλούκας 6 (1), Νάναλι 12 (3), Βέσελι 6, Κάλινιτς 10 (1), Ντίξον 13 (4), Ντατόμε 10 (2), Μαχμούτογλου, Ντουβέργιογλου 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σίνγκλετον 12, Νίκολς, Ρίβερς 16 (3), Τζέιμς 8, Φώτσης 4, Φελντέιν 6 (1), Γκιστ 7, Γκάμπριελ 2, Μπουρούσης, Καλάθης 5 (1), Παππάς 1.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα