Σκότωσε με ρόπαλο τη γυναίκα του

ΡΕΠΟΡΤΑΖTην ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Σκότωσε με ρόπαλο τη γυναίκα τουΠαρασκευή, Απρίλιος 29, 2016 - 14:00

Αυστραλός δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα (μπροστά στον 17χρονο γιο τους!) την εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγό του

Πάγωσε η ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ από τη φρικιαστική δολοφονία μιας 51χρονης Ελληνίδας νηπιαγωγού από τον πρώην σύντροφό της, που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του κρίκετ, μπροστά στα μάτια του 17χρονου γιου τους, ο οποίος υπέστη ισχυρό σοκ!

Το απίστευτης αγριότητας έγκλημα,

με θύμα την άτυχη Τίνα Κοντοζή, έγινε την περασμένη Κυριακή μέσα στο σπίτι της, στο προάστιο Μπαντίνα. Το αγόρι προσπάθησε μάταια να προστατέψει τη μητέρα του από την ανεξέλεγκτη οργή του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και κατέφυγε συγκλονισμένο σε ένα γειτονικό σπίτι, απ' όπου ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, ο 51χρονος Αυστραλός Στίβεν Μπόιντ επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ενα 24ωρο αργότερα συνελήφθη, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση κοντά στην πρωτεύουσα Καμπέρα. Οι Αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του συζυγοκτόνου, αλλά εκείνος προσπάθησε να διαφύγει και τον καταδίωξαν. Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πρόσωπο και να του περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πηγές από την Αυστραλία, ο Μπόιντ ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με την άτυχη γυναίκα. Το επί χρόνια ζευγάρι φέρεται ότι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και ο άντρας είχε φύγει από το σπίτι στο οποίο κατοικούσε η οικογένεια.

Ιδιαίτερα αγαπητή



Σύμφωνα με φίλους και γείτονές της, η νηπιαγωγός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην Μπαντίνα, καθώς συμμετείχε σε σειρά οικολογικών και κοινωνικών δράσεων, ενώ είχε ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά. Η είσοδός του σπιτιού, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 51χρονη μητέρα, έχει πλημμυρίσει με λουλούδια και κάρτες από τα πλήθη που έφτασαν στο σημείο για να εκφράσουν τη λύπη τους για τον άδικο χαμό της. «Τίνα, ήσουν ένα όμορφο λουλούδι που έφυγε πολύ νωρίς» έγραφε ένα από τα αφημένα στο κεφαλόσκαλο σημειώματα, ενώ δεκάδες μηνύματα (άλλα αποχαιρετιστήρια και άλλα κατά της βίας εις βάρος των γυναικών) έχουν κατακλύσει τα προφίλ των οικείων της στο facebook.


Περισσότεροι από 150 κάτοικοι της Μπαντίνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην παραλία της Τζιμπόν και τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση για τη γλυκιά νηπιαγωγό με τη «χρυσή καρδιά». Την ίδια ώρα, οι μαθητές της άφησαν δεκάδες κεριά και κάρτες έξω από το νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν για να τιμήσουν τη μνήμη της. «Κανείς δεν θα έβρισκε κάτι αρνητικό να πει για την Τίνα. Ηταν αξιολάτρευτη, η προσωποποίηση της καλοσύνης» είπε ένας από τους γονείς των μαθητών της.
Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 4 Μαΐου από τον ελληνορθόδοξο ναό στο προάστιο του Μπέξλεϊ, όπου διαμένει η οικογένειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα