Σκληρός εραστής για αγρότη!

COVER STORY«Θέλω πάλι χρήματα, αλλιώς θα σε σκοτώσω»Σκληρός εραστής για αγρότη!Παρασκευή, Μάιος 22, 2015 - 16:45

Το ειδύλλιο ενός 57χρονου αγρότη από τα Μάλγαρα με έναν 29χρονο από τη Δράμα, που άρχισε με ένα μεταξύ τους βλέμμα και δύο κουβέντες στην πλατεία του χωριού και εξελίχθηκε σε παθιασμένη σχέση δύο ετών, είχε... θυελλώδες τέλος με ξυλοδαρμούς, απειλές και εκβίαση!

Η απληστία του μελαχρινού 29χρονου, ο οποίος φέρεται ότι απαιτούσε διαρκώς χρήματα για να κάνει μεγάλη ζωή, οδήγησε τον αγρότη στο κατώφλι της Ασφάλειας

Θεσσαλονίκης, όπου κατήγγειλε ότι ο «σκληρός» εραστής του τού είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο! Παρά τα τρία αυτοκίνητα που ο αγρότης αγόρασε για τα μάτια του κατά 28 χρόνια νεότερού του αγαπημένου του, τη «φωλίτσα» τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που του νοίκιαζε, τα ρούχα που του αγόραζε και τα χρήματα που του έδινε διαρκώς, ο νεαρός αποδείχθηκε άπληστος, απαιτώντας κι άλλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του απεγνωσμένου αγρότη όταν σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του συντρόφου του, εκείνος άρχισε να τον χτυπάει και να τον απειλεί! «Θέλω και άλλα χρήματα, αλλιώς θα σε σκοτώσω!» φέρεται ότι έλεγε ο 29χρονος στον 57χρονο αγρότη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος -προδομένος και αντιμετωπίζοντας πλέον και οικονομικές δυσκολίες- να σπεύσει να τον καταγγείλει.

Ο αγρότης από περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης γνώρισε τον μελαχρινό νεαρό στην πλατεία του χωριού. Το 2012 άρχισε να πλέκεται το ειδύλλιο μεταξύ τους και επί δύο ολόκληρα χρόνια οι δύο άντρες είχαν ερωτική σχέση. Ο νεαρός από τη Δράμα φαίνεται ότι είχε μεγάλες απαιτήσεις από την αρχή, κάτι που ίσως δεν έλαβε σοβαρά υπόψη του ο 57χρονος, που απλόχερα του παρείχε σχεδόν τα πάντα.

Με τα χρήματα που κέρδιζε καλλιεργώντας τη γη του το θύμα νοίκιασε ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, εξασφαλίζοντας στέγη στον φίλο του. Θέλοντας προφανώς να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του, του αγόρασε και ένα τζιπάκι! Οταν προέκυψε βλάβη στο αυτοκίνητο, του αγόρασε δεύτερο, ενώ γρήγορα του πήρε και τρίτο όχημα! Και δεν ήταν μόνο τα αυτοκίνητα. Οπως κατά πληροφορίες κατήγγειλε, ό,τι ζητούσε ο νεαρός το είχε: χρήματα, ρούχα, καλοπέραση.

Τα πρώτα... σύννεφα στον γκέι έρωτα εμφανίστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Ο «κουμπαράς» του αγρότη είχε αρχίσει να αδειάζει, ωστόσο ο σύντροφός του εξακολουθούσε να είναι απαιτητικός. Μόνο από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο ο... λογαριασμός έφτασε τα 26.000 ευρώ, ωστόσο ο νεαρός απαιτούσε και άλλα χρήματα εκτοξεύοντας διαρκώς απειλές εναντίον του αγρότη! Προδομένος (και... ταπί!) ο 57χρονος πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

Η καταγγελία που τον οδήγησε στα χέρια της Αστυνομίας

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άκουσαν την καταγγελία του απελπισμένου αγρότη και τον συμβούλευσαν να υποκριθεί πως αποδέχεται το τελευταίο αίτημα του 29χρονου συντρόφου του να του δώσει τα 1.000 ευρώ που του ζητούσε. Εκλεισαν ραντεβού σε μια καφετέρια στα Μάλγαρα για να του δώσει την πρώτη δόση της τάξης των 500 ευρώ και εκεί έγινε επέμβαση των αστυνομικών που συνέλαβαν τον νεαρό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εκβίασης κατ' εξακολούθηση και με ενδιαφέρον αναμένεται τι θα πει στον ανακριτή στον οποίο θα οδηγηθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί. Οσο για τον 57χρονο, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του άδοξου τέλους που είχε η σχέση του με τον νεότερο άντρα.

Νίκος Πιτσιακίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα