Σκληρό ομαδικό σεξ στη Μύκονο!

16:40 4/8/2015 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΠάρτι οργίων στο νησί (των ανέμων) όπου επιτρέπονται τα πάνταΣκληρό ομαδικό σεξ στη Μύκονο!Τρίτη, Αύγουστος 4, 2015 - 16:34

Το αχαλίνωτο πάθος με το οποίο συμμετείχε ένα ανήλικο κορίτσι σε ένα ξέφρενο -και ιδιαίτερα σκληρό- ομαδικό όργιο στο νησί της Μυκόνου, όπου τα πάντα... επιτρέπονται, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο! Είναι ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν το ΕΚΑΒ της Μυκόνου δέχεται επείγουσα κλήση για τη μεταφορά της νεαρής κοπέλας στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Η 17χρονη τουρίστρια από την Ιταλία έχει ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα και υποφέρει από φρικτούς πόνους! Οι γιατροί που την εξετάζουν διαπιστώνουν ότι έχει υποστεί ρήξη στον κόλπο της και η ζωή της διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Ετσι, ζητούν την άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Σύρου.

Ο μηχανισμός για τη διακομιδή της 17χρονης Ιταλίδας κινητοποιείται με τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος, το οποίο ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης της κοπέλας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η ανήλικη τουρίστρια μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο λιμάνι της Μυκόνου για να την παραλάβει το πλωτό περιπολικό, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και το Λιμενικό. Στο λιμάνι της Σύρου περιμένει άλλο ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί κατεπειγόντως η κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου όπου οι γιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή.

«Βοηθήματα»

«Οταν έφτασε στο νοσοκομείο, οι συνάδελφοι αντιμετώπισαν όπως έπρεπε το περιστατικό, έτσι ώστε σήμερα η κοπέλα να είναι καλά στην υγεία της...» ανέφερε στην «Espresso» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων Ευάγγελος Πανωηλίας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη τουρίστρια το γλέντησε λίγο... παραπάνω από το φυσιολογικό, συμμετέχοντας σε ένα «καυτό» σεξουαλικό όργιο στο οποίο επικράτησαν οι άγριες διαθέσεις, τα αχαλίνωτα ένστικτα και άγνωστου είδους «βοηθήματα»! Η ολονύχτια κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ που είχε προηγηθεί στα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής είχε ήδη παίξει τον ρόλο της, μειώνοντας κατά πολύ τους όποιους ενδοιασμούς. Παρά την... ασυγκράτητη σεξουαλική φύση της, ο οργανισμός της 17χρονης Ιταλίδας δεν άντεξε τα έντονα -σε σημείο σκληρότητας- ερωτικά παιχνίδια και κατέληξε να χαροπαλεύει. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνουν και ιατρικές πηγές, οι οποίες αναφέρουν την ασυνήθιστα έντονη σεξουαλική επαφή ως πιθανή αιτία του σπάνιου -κατά τα άλλα- γυναικολογικού περιστατικού.

Πάντως, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές του νησιού των ανέμων, δεν υπήρξε καταγγελία που να αναφέρει τυχόν σεξουαλική κακοποίηση της 17χρονης και για τον λόγο αυτό η υπόθεση δεν διερευνάται από την πλευρά τους. Παρόμοιας σοβαρότητας περιστατικά με τουρίστες, η ζωή των οποίων να κινδυνεύει άμεσα (κυρίως έπειτα από ξέφρενα πάρτι με πολύ αλκοόλ), αποτελούν συχνό φαινόμενο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μάλιστα, σχεδόν καθημερινά πραγματοποιούνται μεταφορές ασθενών με τη συνδρομή περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος.

Keywords
Αναζητήσεις
κοπελα πηγε σε νοσοκομείο απο άγριες ερωτικές περιπτύξεις στη μύκονο, μυκονος γαμησι
Τυχαία Θέματα