Σήμερα η απολογία

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣήμερα η απολογίαΔευτέρα, Ιανουάριος 23, 2017 - 13:44

Ο 52χρονος από τη Σητεία,που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού του, θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας

Μπορεί να μην έχει πει ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς ο 52χρονος, που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού του κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου με τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Σητεία της Κρήτης,

ωστόσο, σήμερα στις 12.30 καλείται να δώσει εξηγήσεις στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Νεάπολης Λασιθίου. Στο μεταξύ, το άτυχο αγοράκι είχε δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τη μέρα που γεννήθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωράκι νοσηλεύτηκε για ενάμισι μήνα στο Νοσοκομείο Ηρακλείου με μηνιγγίτιδα, έχοντας μέρα νύχτα στο πλευρό του τους γονείς του. Τότε τα είχε καταφέρει!
Μόλις τέσσερις μήνες μετά ξεψύχησε, αφότου δέχθηκε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- τα βίαια χτυπήματα του μεθυσμένου πατέρα του, που είναι δημοτικός υπάλληλος στη Σητεία.

Είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ

Ο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρα σωματική βλάβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι του έπειτα από γλέντι, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.
Οπως όλα δείχνουν, επιτέθηκε στην 30χρονη γυναίκα του, που κρατούσε στην αγκαλιά της το αγοράκι τους. Το αγγελούδι έχασε τις αισθήσεις του και οι γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το μωρό υπέκυψε εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων (είχε κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι και στον αυχένα).

Μέχρι και σήμερα η γειτονιά της οικογένειας, όπως και οι συγγενείς (τόσο από την πλευρά της μητέρας όσο και του κατηγορουμένου) στηρίζουν τον 52χρονο, λέγοντας ότι είναι νοικοκύρης, οικογενειάρχης και άνθρωπος που δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί του. «Το ζευγάρι υπεραγαπούσε το αγοράκι, δεν είχαμε ακούσει καβγάδες» λένε οι γείτονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα