Σε live streaming ο γάμος του Σάια Λαμπέφ

ΚΟΣΜΟΣΣε live streaming ο γάμος του Σάια Λαμπέφ Τετάρτη, Οκτώβριος 12, 2016 - 17:59

Ο «Ελβις» πάντρεψε τον εκκεντρικό πρωταγωνιστή των Trasformers με την εκλεκτή της καρδιάς του, την οποία γνώρισε στο πλατό της ταινίας-πρόκληση «Nymphomaniac». Ο 30χρονος Σάια Λαμπέφ μάλιστα μετάδωσε σε live streaming τον γάμο του με την 23χρονη ηθοποιό Μία Γκοθ, που έγινε τη Δευτέρα στο Λας

Βέγκας (φωτό).

Η νύφη έφτασε στο παρεκκλήσι Viva Las Vegas Wedding Chapel, όπου διοργανώνονται θεματικοί γάμοι, με ροζ Cadillac την οποία οδηγούσε ένας όχι και τόσο επιτυχημένος σωσίας του Ελβις Πρίσλεϊ.

Η Γκοθ φορούσε κατάλευκο νυφικό με πέπλο, ενώ ο γαμπρός την περίμενε ντυμένος με μαύρο κοστούμι και πάνινα παπούτσια.

Με θέμα τον Ελβις

Ο γάμος είχε ως θέμα τον Ελβις Πρίσλεϊ, με τον σοφέρ της νύφης να τελεί την ένωση του ζευγαριού. Οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και δαχτυλίδια μπροστά στον «Ελβις» σφραγίζοντας την ένωσή τους με ένα καυτό φιλί, ενώ έπαιζε το τραγούδι «Hungry Heart» του Μπρους Σπρίνγκστιν. Αμέσως μετά χόρεψαν, με τον σωσία «πολυεργαλείο» να εκτελεί αυτή τη φορά χρέη τραγουδιστή.

Ο Σάια και η Μία άρχισαν να βγαίνουν το 2012, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Nymphomaniac: Μέρος Β'». Ο δημόσιος καβγάς τους τον Ιούλιο του 2015 στη Γερμανία προκάλεσε σάλο, ενώ τον περασμένο Μάρτιο η Γκοθ εμφανίστηκε με δαχτυλίδι αρραβώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα