Σε διαφήμιση ο sexy αγρότης

13:47 8/7/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Στάθης Στιβακτάκης σε διαφήμισηΣε διαφήμιση ο sexy αγρότηςΠαρασκευή, Ιούλιος 8, 2016 - 13:47

Ο Στάθης Στιβακτάκης σπάει παξιμάδια, πίνει ρακές και γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες! Ο νεαρός Κρητικός, που «τρέλανε» τον γυναικείο πληθυσμό όταν πέρυσι ήρθε στην Αθήνα για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στο Ασφαλιστικό, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικού σποτ.

Από την
Κων. Γαρνέλη

Μπορεί στο παρελθόν ο 26χρονος μελισσοκόμος να απέρριψε προτάσεις για να μπει στον χώρο του μόντελινγκ και να βαδίσει στις πασαρέλες, όμως δεν είπε «όχι» σε διαφημιστικό σποτ για την προώθηση αγνών ελληνικών προϊόντων απ' όλη την Ελλάδα και, φυσικά, της ιδιαίτερης πατρίδας του. Ετσι, για ακόμα μία φορά βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες. Ποιος «πρόδωσε» το νέο εγχείρημά του; Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου, η οποία συμπρωταγωνιστεί στο σποτ και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το backstage του γυρίσματος. Οπως μας αποκάλυψε η ίδια:

«Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης, τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι».
Οπως λέει η ηθοποιός, η γνωριμία της με τον νεαρό Κρητικό τής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις:

«Είναι ένα παιδί διαφορετικό, που ζει απλά και παραδοσιακά. Είναι πρωτόγονος άνθρωπος, απλός, ντόμπρος και καθαρός. Γι' αυτό επελέγη και γι' αυτό το σποτ. Τον συμπάθησα πολύ και διαπίστωσα, ευχάριστα, ότι η δημοσιότητα τον ξενίζει και δεν τον ενδιαφέρει. Στο γύρισμα είχε απορίες σαν μικρό παιδί. Είναι αληθινός».

Η Κατερίνα πόζαρε με τον Στάθη, που φορούσε ένα κρητικό κεφαλομάντιλο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso