Σε αγκαλιά Γερμανίδας ο «Mr. FIAT»

ΚΟΣΜΟΣΤο πρώην «κουνελάκι» που μάγεψε τον άτακτο Ιταλό! Σε αγκαλιά Γερμανίδας ο «Mr. FIAT» Τρίτη, Ιούνιος 28, 2016 - 15:17

Είναι το νέο αμόρε του Ιταλού γόη Λάπο Eλκαν. Μήπως είναι η γυναίκα που θα τον πείσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Αυτό αναρωτιέται ο ιταλικός Τύπος, καθώς πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του εγγονού του ιδρυτή της FIAT Τζιάνι Ανιέλι με την πρώην Μις Ευρώπη Σερμνίν Σαχριβάρ. Το ιρανικής καταγωγής μοντέλο από τη Γερμανία έχει μάλιστα «άσο» στο μανίκι της, που δεν είναι άλλος από την

πείρα της.

Eλκαν και Σαχριβάρ επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι αναρτώντας στους λογαριασμούς τους στο Instagram την ίδια φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι. Λίγο νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει να γευματίζουν σε εστιατόριο του Πορτοφίνο στην Ιταλική Ριβιέρα και να ανταλλάσσουν φιλιά, ενώ έκαναν και βόλτα με ελικόπτερο. Οι παπαράτσι τούς εντόπισαν επίσης σε αγώνα δρόμου με αυτοκίνητα εποχής, ενώ οι περισσότεροι υποψιάστηκαν ότι κάτι έτρεχε ανάμεσά τους με την κοινή εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ωστόσο το ερώτημα που θέτουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είναι αν στο βάθος μπορεί να υπάρξει γάμος. Εχουν κάθε λόγο να είναι επιφυλακτικοί, καθώς οι προηγούμενες σχέσεις του πρώην μάνατζερ της FIAT και νυν συμβούλου της Ferrari ήταν σύντομες.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, καθώς η Γερμανίδα έχει το πλεονέκτημα ότι στα 34 της έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να χαλιναγωγήσει τον άτακτο Ελκαν.

Εχει πίσω της επιτυχημένη καριέρα, καθώς εξελέγη Μις Γερμανία το 2004 και Μις Ευρώπη το 2005, φωτογραφήθηκε για το γερμανικό «Playboy», έχει παρουσιάσει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή, σπούδασε υποκριτική στη Νέα Υόρκη, είναι «το πρόσωπο» της Apparel, ενώ, τέλος, είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα