Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2017

07:52 7/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΣαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου 2017Σάββατο, Ιανουάριος 7, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και στην αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, ξεκινώντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό τομέα. Εχετε

αδυναμία στο χρήμα, όμως παράλληλα έχετε και τύχη, που δεν σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις οι οποίες θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον, αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται η διακριτικότητα που σας χαρακτηρίζει και δεν πρέπει να ανακατευτείτε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Επειδή θα υπάρξουν διαπληκτισμοί με το περιβάλλον σας, μη γίνετε αυταρχικοί, συγκρατηθείτε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ.

ΛΕΩΝ: Εάν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό χώρο για κοινά σχέδια, προσπαθήστε να υπάρξει συμπόρευση. Επιστρατεύστε υπομονή, πειθώ και επιχειρήματα μαζί με τη γοητεία σας για να τους πείσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη δημιουργηθεί δυσαρέσκεια από καμιά πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητήσουν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας μαζί με την καλή σας τύχη θα σας γλιτώσουν από οικονομικές αναποδιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε τις απόψεις στις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που έχετε να επικοινωνήσετε με άτομα του εργασιακού χώρου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σχέση, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας πιο καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το στενό περιβάλλον σας θα σας παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε. Επενδύστε καλύτερα τον χρόνο σας για να δημιουργήσετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε πιο ασφαλείς δρόμους. Πάψτε να είστε θύματα των καταστάσεων, γιατί δικαιούστε ποιότητα στη ζωή σας και αυτή τη στιγμή μόνο με οικονομική άνοδο θα το καταφέρετε.

ΙΧΘΥΣ: Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί όπου ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα