Σαμπάνιες και χάδια στη Μύκονο

18:11 7/6/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣαμπάνιες και χάδια στη ΜύκονοΤετάρτη, Ιούνιος 7, 2017 - 18:10

Και ο μήνας έχει... εννιά στον «πλανήτη» Μύκονο. Μπαλαδόροι και καλλονές απολαμβάνουν τις παραλίες του νησιού αλλά και τις βόλτες στα σοκάκια, κάνοντας το νησί για άλλη μια χρονιά must place to be.

Ο Ροναλντίνιο, που βρέθηκε στη Μύκονο για event γνωστής εταιρίας, έπαιξε μπουγέλο με σαμπάνιες σε παραλιακό μαγαζί, ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι και ο Μάρκο Μποριέλο τού έδωσαν και κατάλαβε όχι μόνο στις βουτιές, αλλά και στα water sports.

Μάλιστα, ο πρώτος είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε σε ένα από τα πιο trendy bars restaurants της Χώρας, όπου το «παρών» έδωσε επίσης ο Παναγιώτης Κονέ με τη σύντροφό του Χριστίνα Στεφανίδη. Στη Μύκονο βρέθηκε και ο Νίκος Παντίδος, αλλά και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά της συζύγου του Ζέτας Θεοδωροπούλου.

Το ζευγάρι έμοιαζε πιο ερωτευμένο από ποτέ, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά ακόμη και στην παραλία, ενώ τα βράδια σουλάτσαρε στα Ματογιάννια. Η Ζέτα ανάρτησε αρκετές φωτογραφίες τους στο Instagram, κάνοντας βέβαια girly εμφανίσεις.

Ο φακός «συνέλαβε» στα γραφικά σοκάκια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον φίλο της και yoga trainer Ιωνα Μάγκο να βολτάρουν αμέριμνοι. Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη απλά, με sun dress, σανδάλια και πασμίνα για τη δροσιά, ενώ ήταν και διακριτικά μακιγιαρισμένη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα