Ριμέικ στο γαμήλιο πάρτι της Κωνσταντοπούλου

SHOWBIZΡιμέικ στο γαμήλιο πάρτι της ΚωνσταντοπούλουΤρίτη, Οκτώβριος 21, 2014 - 16:31

Εγινε νυφούλα με παπά και με κουμπάρο στα Λουτρά της Αιδηψού στα τέλη του Σεπτέμβρη, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων με τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή. Εναν μήνα μετά η Ζωή Κωνσταντοπούλου τήρησε την υπόσχεσή της για τρικούβερτο γλέντι (για φίλους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο μυστήριο).


Αφθονο χορό, αστεία αλλά και πολιτικές συζητήσεις

στα «πηγαδάκια» είχε το γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του συζύγου της Απόστολου Μάντη, που έγινε προχθές το βράδυ σε κλαμπ στο Γκάζι.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε χορεύοντας σε ντίσκο ρυθμούς με τους συναδέλφους της Αφροδίτη Σταμπουλή και Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, αλλά και τον πρώην υποψήφιο για τον Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Φορώντας πράσινο φόρεμα που έδενε στον λαιμό η νιόπαντρη βουλευτής υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, οι οποίοι προέρχονταν από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή (η οποία φημολογείται πως οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ), η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ αλλά και ο ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν απών, ωστόσο τον αντικατέστησαν επάξια ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Νίκος Παππάς, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Από τα θεωρεία του κλαμπ παρακολούθησε το γλέντι ο πατέρας της νύφης Νίκος Κωνσταντόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα