Ριάλιτι-σοκ στους -40 °C με βιασμούς και δολοφονίες!

ΚΟΣΜΟΣΡΩΣΙΑΡιάλιτι-σοκ στους -40 °C με βιασμούς και δολοφονίες!Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 19:15

Υστερα από τόσα χρόνια ριάλιτι, δικαίως πιστεύουμε ότι έχουμε δει τα πάντα. Αυτό έρχεται να το αλλάξει ο δημιουργός του «Game2: Winter», του νέου ριάλιτι που αποτελεί συνδυασμό της ταινίας «Hunger Games» και της τηλεοπτικής σειράς «Lost», στο οποίο θα επιτρέπονται οι βιασμοί αλλά και οι δολοφονίες!

Ωστόσο, αν αποδεικνύονται αξιόποινες πράξεις, θα επιτρέπεται στην αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει συλλήψεις. Αρα οτιδήποτε παράνομο θα μπορεί να γίνει μόνο σε γωνιές μακριά από τις κάμερες.

Οι 30 συμμετέχοντες, οι μισοί από τους οποίους είναι γυναίκες, θα αφεθούν στην τύχη τους, στην άγρια φύση της Σιβηρίας, για εννέα μήνες, παρέα με αρκούδες και λύκους και σε θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους -40 βαθμούς Κελσίου. Τα μόνα όπλα τους για να επιβιώσουν και να διεκδικήσουν το έπαθλο του 1.500.000 ευρώ θα είναι μαχαίρια, με τα οποία θα πρέπει να κυνηγούν για να εξασφαλίζουν φαγητό. «Θα αρνηθούμε κάθε διεκδίκηση της οικογένειας των συμμετεχόντων, ακόμα κι αν δολοφονηθούν ή βιαστούν. Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη.

Αυτό θα αναφέρεται σε έγγραφο που θα το υπογράψουν οι συμμετέχοντες πριν από την έναρξη του σόου» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να δώσει το στίγμα των πραγματικά σκληρών συνθηκών, ο 35χρονος Ρώσος εκατομμυριούχος Γιεβγκένι Πιατκόφσκι, ο διοργανωτής του ριάλιτι. «Ολα επιτρέπονται. Οι τσακωμοί, το αλκοόλ, η δολοφονία, ο βιασμός, το κάπνισμα, όλα» πρόσθεσε.

Ψυχικά υγιείς

Οπως είναι φυσικό, δεν άργησαν να εκδηλωθούν αντιδράσεις, με τους επικριτές αυτού του κόνσεπτ να υποστηρίζουν ότι με αυτές τις δηλώσεις είναι σαν οι διοργανωτές να θέλουν να ενθαρρύνουν τέτοιες συμπεριφορές. Η άλλη καινοτομία είναι ότι οι συμμετέχοντες, που πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και ψυχικά υγιείς, θα πρέπει να πληρώσουν 158.000 ευρώ, αν και κάποιοι θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής, εφόσον επιλεγούν σε διαδικτυακή ψηφοφορία. Επίσης, δεν απαιτείται να είναι μόνο Ρώσοι πολίτες.

«Δεν θα υπάρχει συνεργείο που θα κινηματογραφεί. Η όλη περιοχή θα είναι γεμάτη κάμερες (συνολικά 6.000) και κάθε συμμετέχων θα έχει επάνω του μια φορητή κάμερα με αυτονομία μπαταρίας 7 ωρών» διευκρινίζει ο Πιατκόφσκι. Ο διαγωνισμός επιβίωσης θα μεταδίδεται διαδικτυακά 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με υπότιτλους σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, κινεζικά και αραβικά. Σύμφωνα με την εκτίμηση του δημιουργού, το ριάλιτι, το οποίο θα αρχίσει την 1η Ιουλίου του 2017, θα ελκύσει πλούσιους και ριψοκίνδυνους ανθρώπους που ψάχνουν για μια νέα πρόκληση.

Προτού αφεθούν στην άγρια φύση, οι συμμετέχοντες θα έχουν περάσει μια βασική εκπαίδευση επιβίωσης από ελίτ ομάδα του ρωσικού στρατού, ενώ καθένας από αυτούς θα έχει επάνω του ένα κουμπί πανικού, το οποίο θα συνδέεται με δορυφόρο. Οταν το πατήσουν, θα απομακρύνονται από την παραγωγή, από τη Σιβηρία, αλλά θα χάνουν οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής. Το έπαθλο θα το μοιραστούν όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν για εννέα μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα