Ριάλιτι με... γυμνιστές που αναζητούν έρωτα

14:47 4/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΡιάλιτι με... γυμνιστές που αναζητούν έρωτα Δευτέρα, Αύγουστος 4, 2014 - 14:46

Ο γυμνισμός δεν περιορίζεται μονάχα στις πλαζ. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει τάση και στα αμερικανικά reality shows. Μετά το «Naked and Afraid» του Discovery Chanel και το «Buying Naked» του TLC, σειρά έχει το «Dating Naked», που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο προβολής του στο VH1 κάνει θραύση στην τηλεθέαση.

Οπως μαρτυρά και ο τίτλος, το concept είναι σχετικά απλό. Οι συμμετέχοντες αναζητούν τον έρωτα και την ευτυχία, χωρίς καθόλου ρούχα, με τις «απαγορευμένες» περιοχές να καλύπτονται από pixels, καθώς το πρόγραμμα προβάλλεται στη ζώνη του prime time. Γυρισμένο στον εξωτικό Παναμά, το «Dating Naked» παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα που βγαίνουν γυμνοί ραντεβού με τρεις πιθανούς συντρόφους ο καθένας, μέχρι να αποφασίσουν ποιος απ' όλους είναι το «άλλο μισό» τους.

Ανάμεσα στα ραντεβού, όλοι οι συμμετέχοντες μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι, λαμβάνοντας μέρος σε διαφόρων ειδών «δοκιμασίες» στις οποίες τους υποβάλλει η παραγωγή. Αυτές περιλαμβάνουν από bodypainting έως διαφόρων ειδών αθλοπαιδιές, κατά τη διάρκεια των οποίων παραμένουν γυμνοί.

Η μοναδική που δεν βγαίνει ποτέ από τα ρούχα της είναι η παρουσιάστρια του reality show, Εϊμι Πάφραθ, η οποία δηλώνει ευτυχής για το νέο επαγγελματικό βήμα της, αφού, όπως εξηγεί, το συγκεκριμένο σόου μπορεί να βοηθήσει παίκτες και τηλεοπτικό κοινό να αλλάξουν την εικόνα που έχουν για το σώμα τους.

Η ίδια μάλιστα παραδέχεται ότι ο περισσότερος κόσμος αρχίζει να το παρακολουθεί από περιέργεια, για τον αισθησιασμό του πράγματος, αλλά εκπλήσσονται με το πόσο γρήγορα το προσπερνούν αυτό και προχωρούν στην ουσία των σχέσεων που αναπτύσσονται. «Δεν υπάρχουν μυστικά. Σε βλέπω, με βλέπεις, και αυτό είναι όλο» εξηγεί.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα