«Πυρά» Σισέ κατά Μαρινάκη για τσολιάδες και φουστανέλες

13:15 1/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Μου προσέβαλε τον ανδρισμό μου»«Πυρά» Σισέ κατά Μαρινάκη για τσολιάδες και φουστανέλεςΤετάρτη, Μάρτιος 1, 2017 - 13:15

Επί δύο ώρες κατέθετε ο Σισέ στην εκδίκαση της μήνυσης κατά Μαρινάκη. Οι διαιτητές δεν προσήλθαν επικαλούμενοι ασθένεια!

Ηθελε να με γελοιοποιήσει και να προσβάλει τον ανδρισμό μου» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, όπου εκδικάζεται η μήνυση του Γάλλου παλαίμαχου σε βάρος του

Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα διημείφθησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο του 2011.

Η κατάθεση του Τζιμπρίλ Σισέ διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ άρχισε να καταθέτει και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, η κατάθεση του οποίου θα συνεχιστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Σημειώνεται ότι η έδρα είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών του επίμαχου αγώνα (Καλόπουλος, Αρετόπουλος και Σαραϊδάρης) για να καταθέσουν ως μάρτυρες, αλλά εκείνοι δεν εμφανίστηκαν επικαλούμενοι (και οι τρεις!) ασθένεια.

«Βασικά ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με γελοιοποιήσει, λέγοντας “αν θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα, να πάρεις τα φουστάνια σου και να φύγεις”. Φυσικά προσέβαλε τον ανδρισμό μου, δεν το έκανε άμεσα, αλλά έμμεσα. Μπορεί φυσικά να φοράει κάποιος φούστες και να είναι άντρας. Ακόμα και οι τσολιάδες φοράνε φούστες και είναι πραγματικοί άντρες» ανέφερε ο Σισέ, περιγράφοντας στη συνέχεια την επίθεση που δέχτηκε. «Δεν ξέρω πώς μπήκαν μέσα οι οπαδοί, εγώ ήμουν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και μέχρι να το καταλάβω είχαν μπει μέσα. Πρώτα δέχτηκα λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική. Καθώς πηγαίναμε προς τη φυσούνα υπήρχαν πολλά άτομα και κάποιοι από αυτούς μας επιτέθηκαν. Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο και στενοχωριέμαι που το λέω γιατί αγαπώ την Ελλάδα».

Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι είδε και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να συνομιλεί με τον διαιτητή του αγώνα. «Μετά το παιχνίδι πήγα να δω τον διαιτητή. Ο κύριος Μαρινάκης ήταν με τον διαιτητή και έτσι επέστρεψα στα αποδυτήρια. Τον είδα ξανά μετά τη συνέντευξη Τύπου, που μου είπε “σας γαμ...”».

Σχετικά με τα χτυπήματα που δέχτηκε, ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά: «Υπέφερα. Χτυπήθηκα από πίσω. Αυτός που με χτύπησε ήταν ντυμένος στα μαύρα, σκέφτομαι ότι ήταν άνθρωπος ασφαλείας». Τη σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι «ο Μαρινάκης ήταν στα τρία μέτρα από τη φυσούνα και έβρισε τον Σισέ», φράση που προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου του κ. Μαρινάκη, που έκανε λόγο για ψευδορκία.

«Ο κ. Μαρινάκης είναι απορίας άξιο πώς βρισκόταν εκεί χωρίς διαπίστευση από τη Σούπερ Λίγκα και πώς γίνεται ένας ηγέτης, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, να επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά. Είναι δυνατόν λοιπόν να μην προκαλεί; Ο κ. Μαρινάκης ήταν στην είσοδο της φυσούνας και προπηλακιζόταν με τον Σισέ. Εκείνη την ώρα είδα ένα σεκιούριτι να δίνει στην πλάτη δύο μπουνιές στον Σισέ» κατέληξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Η δίκη διεκόπη για τις 13 Μαρτίου, αλλά θα αναβληθεί (λόγω φόρτου εργασίας των δικηγόρων) και θα συνεχιστεί στις 27 Μαρτίου.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε με επίσημη ανακοίνωση «προπηλακισμό και απόπειρα βιαιοπραγίας από τον Κώστα Καραπαπά και τους συνοδούς του» προς τον αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου κατά την αποχώρησή του από το κτίριο. O εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε το περιστατικό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα