Ψάχνουν την Ελληνίδα «Χουάνα»

TV GOSSIPΖητείται «παρθένα» ηθοποιόςΨάχνουν την Ελληνίδα «Χουάνα»Δευτέρα, Ιούνιος 12, 2017 - 17:38

Ο ΑΝΤ1 αναζητεί μία άσημη ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο της παρθένας στο νέο σίριαλ

ΑΠΟ THΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ζητείται «παρθένα» ηθοποιός, για να πρωταγωνιστήσει στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1!

Ο σταθμός του Αμαρουσίου πρόκειται να «ελληνοποιήσει» τη θρυλική λατινοαμερικάνικη τηλενουβέλα «Juana, la virgen» («Χουάνα, η παρθένα») και για τον λόγο αυτό ψάχνει μια άσημη και μικρή ηλικιακά πρωταγωνίστρια, ένα πρόσωπο

άκαυτο, παρθένο στην υποκριτική, που να μην το γνωρίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Η ιστορία της Ελληνίδας «Χουάνα» βρίσκεται προς το παρόν σε αμέτρητες σελίδες χαρτιού, αλλά κύριο μέλημα των στελεχών του σταθμού είναι να βρεθεί η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει!

Τα «λαγωνικά» της παραγωγής, λοιπόν, έχουν ξεχυθεί σε δραματικές σχολές ψάχνοντας την ιδανική πρωταγωνίστρια, που θα γίνει γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά. Κι αυτό, γιατί έχουν γραφτεί κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν τη Χουάνα -μεταξύ αυτών και της Πηνελόπης Πλάκα, την οποία ήθελαν διακαώς από την εταιρία παραγωγής-, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένα από αυτά δεν ικανοποίησε το κανάλι. Βλέπετε, μπορεί η νεαρή πρωταγωνίστρια των «Συμμαθητών» να είναι όμορφη και μπριόζα, είναι όμως και αρκετά σέξι, χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να διαθέτει η «Χουάνα», η οποία, σύμφωνα με το σενάριο, είναι αθώα και άβγαλτη!

Η σειρά που πρόβαλε στη χώρα μας το Star με μεγάλη επιτυχία -ποιος μπορεί να ξεχάσει το σοκ στο πρώτο άκουσμα του παράξενου τίτλου της;- έχει προβληθεί σε πολλές χώρες και έχει... μεταποιηθεί σε αρκετές, όπως στην Αμερική, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή ως «Jane, the virgin». Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου θέλουν να κάνουν ένα πάντρεμα αυτών των δύο ιστοριών, της πρωτότυπης (εκ Βενεζουέλας) παραγωγής 2002 και της αμερικανικής, παραγωγής 2014, με πολλά κωμικά στοιχεία, και αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται τα σενάρια, καθώς μέσα στο καλοκαίρι φιλοδοξούν να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Η νέα καθημερινή σειρά θα προβάλλεται πιθανότατα αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα δίνει τη σκυτάλη σε δύο νέες οικογενειακές κωμωδίες, που θα προβάλλονται καθεμία με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Η ιστορία της Χουάνα γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια στο μυαλό της σεναριογράφου Πέρλα Φάριας και προβλήθηκε σε 14 χώρες στην αμερικανική ήπειρο και σε άλλες 10 σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας το 2005.

Η 17χρονη κοπέλα, αν και παρθένα, μένει έγκυος όταν η γιατρός της την υποβάλλει κατά λάθος σε τεχνητή γονιμοποίηση. Ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, ένας αθεράπευτος playboy, την ερωτεύεται στην πορεία, ενώ η σύζυγός του, μια ραδιούργα γυναίκα, μόλις ανακαλύπτει τι έχει συμβεί, στρέφεται εναντίον της Χουάνα και προσπαθεί να την καταστρέψει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα