Ψάχνουν για δεύτερο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΨάχνουν για δεύτερο Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚΠαρασκευή, Νοέμβριος 17, 2017 - 21:23

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση επιθετικού από τον ΠΑΟΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και ήδη έχουν αρχίσει την αναζήτηση.

Η ύπαρξη μόνο δύο επιθετικών (Πρίγιοβιτς και Κουλούρης) στο «ασπρόμαυρο»

ρόστερ και η άμεση ανάγκη για βελτίωση της αποτελεσματικότητας στο σκοράρισμα (ιδιαίτερα εκτός έδρας) οδηγούν τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην εύρεση φορ, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά (πιο δραστήριος και δημιουργικός κυρίως εκτός περιοχής) σε σχέση με τους δύο προαναφερθέντες. Μάλιστα, φέρεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εντοπίσει ήδη τον μεταγραφικό στόχο τους και έχουν κάνει τις πρώτες επαφές. Βέβαια, τα δεδομένα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν ο Ρόμπερτ Μακ έδειχνε έτοιμος να μπει στην εξίσωση όσον αφορά την κορυφή της επιθετικής γραμμής, κάτι όμως που δεν έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.

Φυσικά, η πιθανή απόκτηση επιθετικού από τους «ασπρόμαυρους» τον Ιανουάριο δεν συνεπάγεται απαραίτητα την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ετσι κι αλλιώς, στα γραφεία του συλλόγου δεν έχει φτάσει προς το παρόν επίσημη πρόταση για τον Σέρβο.

Στο μεταξύ, ο Λέοβατς είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, εξαιτίας χτυπήματος στο γόνατο και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Δεληγιαννίδη και Βιεϊρίνια.

Τέλος, η έφεση για τον βοηθό του Λουτσέσκου, τον Κριστιάνο Μπάτσι, απορρίφθηκε και η τιμωρία (για όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ) παραμένει κανονικά, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα