Ψάχνει κρεβάτι που να χωράει τη σύντροφο και το αμόρε τους

14:25 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΨάχνει κρεβάτι που να χωράει τη σύντροφο και το αμόρε τουςΔευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 14:25

❱❱ Χρήματα για την αγορά ενός king size κρεβατιού συγκεντρώνει Βρετανός, για να μπορεί να ζει άνετα τον έρωτά του με τη σύντροφό του και τη γυναίκα που ερωτεύτηκαν και οι δύο.

Ο 20χρονος Τζόζεφ Φρίνεϊ από το Νορθ Γιορκς είναι σε πολυερωτική σχέση με την Κάτι Αϊτσισον και την Κλερ Βερντουίν, οι οποίες έχουν σχέση και μεταξύ τους, κατάσταση που ο νεαρός χαρακτηρίζει «τέλειο ταίριασμα».

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα θεωρήσουν αυτό που έχουμε περίεργο, αλλά λειτουργεί. Για την ακρίβεια, είναι η πιο υγιής σχέση που είχα ποτέ, καθώς όλοι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον» εξηγεί ο Φρίνεϊ, κρίνοντας την οκτάμηνη συνύπαρξή τους. Την άποψή του συμμερίζεται και η Κλερ, η οποία τονίζει ότι δεν ζηλεύει και ότι αυτή η σχέση τής έχει προσφέρει ένα επίπεδο ευτυχίας που δεν έχει βιώσει άλλη φορά.

Ωστόσο, ο Φρίνεϊ παραδέχεται ότι αυτή η συνύπαρξη έχει και τα αρνητικά της, όπως η μάχη για το πάπλωμα που δεν αρκεί για όλους, το ροχαλητό επί τρία αλλά και τα διπλά έξοδα για δώρα σε γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και του Αγίου Βαλεντίνου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα