Προβλέψεις για 28/3

ΚΡΙΟΣ Η μέρα συνδέεται με την περιπέτεια, τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες. Η υπερηφάνεια, η δυσαρέσκεια και οι περιφρονητικές απόψεις μπορούν να οδηγήσουν στη διακοπή της σχέσης σας. Από την καλή επικοινωνία κρίνονται οι μελλοντικές σας σχέσεις. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα τα άστρα συνιστούν να μην ξεκινήσετε καινούργιες δουλειές. Καλύτερα να κάνετε σχέδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Είναι επιθυμητό να αναλύσετε όλα αυτά που περάσατε ήδη και να σκεφτείτε τις δράσεις σας για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ Νέες ιδέες και αντισυμβατική λύση

των προβλημάτων θα φέρουν ικανοποίηση. Τα άστρα προειδοποιούν για μια απρόσμενη είδηση που θα φέρει εμπόδια στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας. Συμβιβαστείτε και φερθείτε διπλωματικά για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πιθανή είναι μια συνάντηση με παλιούς σας φίλους. Η σχέση σας με την οικογένειά σας σήμερα πρέπει να βελτιωθεί. Σε καμία περίπτωση μην κάνετε αυτή την περίοδο κάποια επένδυση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα που θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ Οι αποτυχίες τις περασμένης βδομάδας μπορούν να μετατρέψουν τα αρσενικά λιοντάρια σε σπιτικούς τυράννους. Από την αντοχή και την κρίση σας, γυναίκες λέαινες, θα εξαρτηθεί η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Κι αυτός όμως πρέπει να θυμάται ότι η υπομονή σας έχει τα όριά της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ισως σήμερα χρειαστεί να φυλάξετε την ενέργειά σας για αυτοάμυνα και υπεράσπιση των ιδεών σας. Δεν αποκλείεται ένας καβγάς λόγω ζήλιας ή οικονομικών προβλημάτων. Τα άστρα προειδοποιούν για απρόσμενη είδηση που μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια επιθυμία σας.

ΖΥΓΟΣ Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε σήμερα ανάμικτα συναισθήματα. Αντισταθείτε στην αυταπάτη και τις ψευδαισθήσεις. Η ζωή σάς προετοιμάζει για το μέλλον. Το απόγευμα προτιμήστε να το περάσετε μόνοι σας ή με τη συντροφιά ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η έμφυτη ευπρέπεια και η ειλικρίνειά σας θα εντυπωσιάσουν τους συναδέλφους σας. Θα σας βαθμολογήσουν σύμφωνα με την αξιοπιστία σας, γεγονός που θα σας ενισχύσει στη δουλειά σας. Πιθανές είναι οι αλλαγές στη ζωή σας στο κοντινό μέλλον. ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα την κατάσταση στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι σχετίζεται με αυτά. Υπάρχει πιθανότητα για κάποιο λάθος ή ζημιά. Σκεφτείτε όλα τα προβλήματα χωρίς όμως αρνητικά συναισθήματα, γιατί γρήγορα όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα μη δοκιμάσετε τίποτα καινούργιο σε ό,τι αφορά τη σχέση σας και αποφύγετε συζητήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε καβγά και παρεξηγήσεις. Θα λάβετε μια είδηση που θα αποτελέσει την αιτία πραγματοποίησης μιας μακροχρόνιας επιθυμίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει σήμερα να εμφανίσετε καταθλιπτικές τάσεις. Εχετε πάντως την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή με έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας. Προσέξτε τους αγαπημένους σας που ίσως χρειάζονται τη βοήθειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και μην τις αναβάλλετε για αργότερα. Αν η προσέγγισή σας είναι σωστή, η επιτυχία είναι σίγουρα δική σας. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές θα πρέπει να λειτουργείτε συμβιβαστικά και με διπλωματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα