Πρόβα νυφικού για την Αλούπη

SHOWBIZΝυφικό πέπλο και μια κορδέλα «bride to be»Πρόβα νυφικού για την ΑλούπηΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 14:58

Αρχισαν οι γαμήλιες προετοιμασίες για τη Χριστίνα Αλούπη. Η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κέφαλος, θα παντρευτούν το καλοκαίρι με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα ανακοίνωσε έμμεσα το χαρμόσυνο γεγονός με μια ανάρτησή της

στο Instagram, μέσω του οποίου επιλέγει συχνά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και τη ζωή της γενικότερα.

Τούτη τη φορά η Χριστίνα πόζαρε στον φακό φορώντας ένα νυφικό πέπλο και μια κορδέλα που έγραφε «bride to be». Η ίδια χρησιμοποίησε ως hashtags τις λέξεις και φράσεις: «καλοκαίρι», «γάμος στην Ελλάδα» και «έχω τόσο πολλά να κάνω». Η αλήθεια είναι πως, όταν οργανώνει κανείς έναν γάμο, και μάλιστα από τόσο μακριά, πρέπει να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την οικογένειά της που τη βοηθά όπου χρειάζεται.



Ο γάμος θα γίνει στη βόρεια Ελλάδα, απ' όπου κατάγεται η παρουσιάστρια, κατά πάσα πιθανότητα στη Χαλκιδική, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της κάθε καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος σχεδιάζουν να κάνουν και τα βαφτίσια του γιου τους μαζί με τον θρησκευτικό γάμο τους. Με το καλό...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα