«Πρώτο τραπέζι πίστα» για όλα τα πορτοφόλια

SHOWBIZSold out μουσικές σκηνές και live clubs«Πρώτο τραπέζι πίστα» για όλα τα πορτοφόλιαΠαρασκευή, Δεκέμβριος 23, 2016 - 14:09

«Live» επιλογή τραπεζιού, τιμή φιάλης με... χωροταξικά κριτήρια, ποικιλίες με εξτρά χρεώσεις, σαμπάνιες στα πρώτα τραπέζια και οι ξηροί καρποί... μποναμάς! Οι μεγάλες πίστες της Αθήνας φόρεσαν τα καλά τους και ετοιμάζονται να

υποδεχτούν τα πλήθη! Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στη ζωή του Ελληνα τα τελευταία χρόνια, όμως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα νυχτερινά κέντρα γεμίζουν κόσμο. Αλλωστε, η φτώχεια θέλει καλοπέραση, όπως λέει και η λαϊκή ρήση.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι κρατήσεις σε μπουζούκια, μουσικές σκηνές αλλά και στα live clubs κινούνται και φέτος σε υψηλά επίπεδα, με τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να οδεύουν σε κάποιες περιπτώσεις προς το sold out. Οσο για τις χρεώσεις; Σε γενικές γραμμές θα παραμείνουν ίδιες τα εορταστικά βράδια, με μικρές αυξήσεις. Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα αποτελεί η παραμονή της έλευσης του 2017. Το εν λόγω βράδυ στα περισσότερα μαγαζιά οι τιμές θα πάρουν την ανιούσα, φτάνοντας ως το... ρετιρέ!
Στο Κέντρο Αθηνών, όπου συμπρωταγωνιστούν φέτος ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα, η τιμή της απλής φιάλης ποτού θα παραμείνει αύριο το βράδυ στα 170 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Ειδικά για την παραμονή των Χριστουγέννων όμως είναι υποχρεωτική και μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών για κάθε τετραμελή παρέα, που χρεώνεται επιπλέον 40 ευρώ.

Στο μεγάλο πάρτι της παραμονής της καινούργιας χρονιάς όμως τα δεδομένα στον ίδιο χώρο θα είναι διαφορετικά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το Κέντρο Αθηνών για να επιλέξουν σε συνεννόηση με τους μετρ το τραπέζι τους και να αφήσουν μια προκαταβολή της τάξης του 50% της ελάχιστης κατανάλωσης. Στα πρώτα τραπέζια, τα οποία έχουν -όπως μαθαίνουμε- μεγάλη ζήτηση, η χρέωση είναι 100 ευρώ το άτομο, δηλαδή 400 ευρώ για μια τετραμελή παρέα, και περιλαμβάνει ένα μπουκάλι ποτό, μια σαμπάνια και μια αλμυρή ποικιλία. Στα πιο πίσω τραπέζια η τιμή κατεβαίνει στα 300 ευρώ ανά τέσσερα άτομα (με μια φιάλη premium ποτού) και στους εξώστες φτάνει στα 240 ευρώ.

Στο Ποσειδώνιο, όπου συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, υπάρχουν επίσης αλλαγές τις παραμονές των δύο μεγάλων γιορτών. Η απλή φιάλη ποτό χρεώνεται 30 ευρώ παραπάνω, φτάνοντας στα 190 ευρώ για μια τετραμελή παρέα, η special ανεβαίνει στα 220 ευρώ, ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει 95 ευρώ για δύο άτομα και η είσοδος με ποτό στο μπαρ 20 ευρώ. Στο εν λόγω νυχτερινό μαγαζί υπάρχει σε μόνιμη βάση μενού α λα καρτ (με τιμές καταλόγου), σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να φάει, αλλά όχι κάποιο ειδικό εορταστικό πιάτο.

Ρεζερβέ

Στο Club 22, όπου συμπράττουν φέτος ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης, η τιμή στη φιάλη θα ανέβει μόλις 10 ευρώ την παραμονή των Χριστουγέννων, φτάνοντας στα 170 ευρώ η απλή (τέσσερα άτομα) και στα 200 η σπέσιαλ. Οσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Οπως μας ενημέρωσαν από το μαγαζί, όλα τα τραπέζια είναι ήδη ρεζερβέ!

Στον Βοτανικό, όπου ο Μάκης Δημάκης ηγείται ενός κεφάτου σχήματος, οι τιμές στα απλά και σπέσιαλ μπουκάλια παραμένουν στα 140 και 160 ευρώ αντίστοιχα, όπως όλες τις άλλες γιορτινές νύχτες. Προαιρετικά, ωστόσο, θα υπάρχουν διαθέσιμες ποικιλίες φρούτων και τυριών που θα χρεώνονται αντίστοιχα 10 και 20 ευρώ το άτομο.

Στη Fantasia, όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα θα πληρώσουν 160 ευρώ την απλή φιάλη ποτό, μόλις 10 ευρώ παραπάνω απ' ό,τι συνήθως. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει επίσης διαθέσιμο μενού α λα καρτ για όποιον το επιθυμεί, αλλά και εορταστικό με 70 ευρώ το άτομο. Στο Teatro, όπου ενώνουν φέτος τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς, οι τιμές θα αυξηθούν επίσης, αγγίζοντας τα 190 ευρώ η απλή φιάλη, τα 210 η σπέσιαλ και τα 100 ευρώ το μπουκάλι κρασί.

Χρεώσεις με... χωροταξικά κριτήρια θα ισχύσουν το τελευταίο βράδυ του 2016 και στο Φωταέριο. Ετσι, όσοι θέλουν να ακούσουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα χρειαστεί να επισκεφτούν πριν από το ρεβεγιόν το μαγαζί και να επιλέξουν σε συνεργασία με τους μετρ το τραπέζι τους, αφήνοντας μια προκαταβολή 20%. Το συγκεκριμένο βράδυ η φιάλη στα πρώτα τραπέζια θα στοιχίζει 180 ευρώ και στα πιο πίσω 150 ευρώ. Οσο για το Yton, όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, το βράδυ της παραμονής μια τετραμελής συντροφιά θα κληθεί να πληρώσει 170 ευρώ συν μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών έξτρα χρέωσης 60 ευρώ, κάνοντας συνολικά λογαριασμό 230 ευρώ.

Πιο οικονομικά θα διασκεδάσουν όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Frangelico Upper Class, παρακολουθώντας το σχήμα Νίκου Μακρόπουλου και Αγγελικής Ηλιάδη. Η φιάλη στα τέσσερα άτομα θα χρεωθεί 200 ευρώ το συγκεκριμένο βράδυ, ενώ αύριο -παραμονή Χριστουγέννων- το μπουκάλι στο συγκεκριμένο μαγαζί κοστολογείται 170 ευρώ.

Οι ιθύνοντες του κέντρου Premiera, όπου τραγουδούν ο Σώτης Βολάνης, ο Tus και ο Γιάννης Κόλλιας, αποφάσισαν να μην ανεβάσουν καθόλου τις τιμές τους, κρατώντας τη φιάλη ουίσκι στα 120 ευρώ για έξι άτομα και το κρασί στα 70 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και στο Skyladiko VIP Club, όπου πρωταγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος και η χρέωση της φιάλης θα παραμείνει στα 150 ευρώ.

Απογειώνουν το κέφι

Στο κέντρο Νότες Live, όπου συμπράττουν οι Πέτρος Ιμβριος, Ελένη Καρουσάκη, Γιώργος Δασκουλίδης και Σαμπρίνα, επίσης δεν θα ανέβουν οι τιμές, εκτός από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, οπότε θα χρεώνονται 150 ευρώ η απλή και 170 ευρώ η σπέσιαλ φιάλη. Οικονομική θα είναι η διασκέδαση και στην Πύλη Αθηνών, όπου το κέφι απογειώνουν οι Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος, Γωγώ Ρωμαίου και Γιώργος Δασκαλάκης, με την τιμή της απλής φιάλης να αγγίζει τα 130 ευρώ και της σπέσιαλ τα 150 ευρώ.

Οποιος θέλει να παρακολουθήσει το «One Man Show» του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G» τις παραμονές των μεγάλων γιορτών θα πρέπει να γνωρίζει ότι η απλή φιάλη κοστολογείται 160 ευρώ και η σπέσιαλ 180. Τέλος, στο σχήμα Γιάννης Πάριος και Ελένη Βιτάλη στην «Ιερά Οδό» θα υπάρχει και εορταστικό menu με 60 ευρώ το άτομο, ενώ η τιμή της απλής φιάλης θ' ανέβει στα 190 ευρώ.

Sold out μουσικές σκηνές και live clubs

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που επέλεξαν και φέτος να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους σε live clubs, μια τάση που εμφανίστηκε πρόπερσι και συνεχίζεται δυναμικά φέτος. O Stan θα κάνει ρεβεγιόν στην Αυτοκίνηση και οι fans του θα κληθούν να πληρώσουν 140 ευρώ την απλή φιάλη (τέσσερα άτομα), 160 ευρώ τη σπέσιαλ και 200 ευρώ την premium. Στο Messiah, όπου τραγουδά η Φανή Δρακοπούλου, η τιμή της απλής φιάλης θα είναι όλη την εορταστική περίοδο 120 ευρώ, ενώ το κρασί θα στοιχίζει 60 ευρώ η φιάλη.

Στο Acro μια τετραμελής παρέα θα πληρώσει 170 ευρώ το μπουκάλι προκειμένου να απολαύσει live τον Γιώργο Σαμπάνη, την Demy και τη Μαλού. Στο δε ολοκαίνουργιο Vertu Live, όπου θα κάνει απόψε πρεμιέρα ο Ηλίας Βρεττός, οι τιμές έχουν ως εξής: 130 ευρώ η απλή φιάλη, 140 ευρώ η σπέσιαλ και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό.

Την τιμητική τους θα έχουν ακόμη μία χρονιά και οι μουσικές σκηνές. Στην κεντρική σκηνή του Passport Κεραμεικός οι Αγαμοι Θύται του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με guest star τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα υποδεχτούν τα Χριστούγεννα και την καινούργια χρονιά επί σκηνής. Οι χρεώσεις στις απλές και σπέσιαλ φιάλες δεν θα αυξηθούν μέσα στις γιορτές, παραμένοντας στα 120 και 140 ευρώ αντίστοιχα.

Προς sold out οδεύουν τα ρεβεγιόν στην Ακτή Πειραιώς, όπου τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας. Ούτε σε αυτό το σχήμα θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές (150 ευρώ η απλή φιάλη στα τέσσερα άτομα).

Keywords
ξηροι καρποι, εν λόγω, νικος κουρκουλης, live, αθηνα, espresso, Πρωτοχρονιά, φιάλη, club, fantasia, teatro, συγκεκριμένο, frangelico, class, ηλιαδης, ιθύνοντες, tus, vip, demy, passport, star, Χριστούγεννα, Κορμός Χριστουγέννων, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, νοτης σφακιανακης, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, εξτρα, demy, ελενη, κεντρο αθηνων, tus, οικονομικη κριση, νικος βερτης, ζηνα, νταλαρας, πειραιως, πυλη, φτωχεια, star, ακτη πειραιως, απλα, ατομο, βερτης, βιταλη, βραδια, βραδυ, γωγω, δασκαλακης, ευρω, υπαρχει, εν λόγω, εξι, ζωη, ιδιο, ισχυει, θεοδωριδου, θυται, ιθύνοντες, κιαμος, κρασι, λαυρεντης μαχαιριτσας, μαχαιριτσας, νατασα θεοδωριδου, νοτες, ουισκι, παολα, πεγκυ ζηνα, ρηση, πλουταρχος, ποσειδωνιο, προγραμματα, σακης ρουβας, συγκεκριμένο, σκηνες, ταση, τιμη, φτανει, φουρειρα, φιάλη, φιαλες, class, club, εμφανισεις, fantasia, frangelico, ηλιαδη, μπουζουκια, passport, πληροφοριες, ποτο, σκηνη, teatro, vip, βρεττος
Αναζητήσεις
πρώτο τραπέζι πιστα τιμη, απλή φιάλη special premium μπουζούκι
Τυχαία Θέματα