Πρόωρη αυλαία ετοιμάζονται να ρίξουν τα «Κλεμμένα όνειρα»!

TV GOSSIPΠρόωρη αυλαία ετοιμάζονται να ρίξουν τα «Κλεμμένα όνειρα»!Τρίτη, Φεβρουάριος 10, 2015 - 17:35

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων του Mega, η εταιρία τηλεοπτικών προγραμμάτων Ανωση αποφάσισε ότι η καθημερινή σειρά του καναλιού της Μεσογείων «Κλεμμένα όνειρα» δεν θα μας συντροφεύσει έως τέλος Ιουνίου!

Και

αυτό διότι, αφού δεν της έρχονται χρήματα από το κανάλι, εκείνη αδυνατεί πλέον να πληρώσει ηθοποιούς και τεχνικούς και με όσα χρήματα διαθέτει ακόμη στο ταμείο της, θα δώσει μια αξιοπρεπή λύση.

«Δεν κόβονται επεισόδια, όπως ακούστηκε, απλώς επισπεύδεται η ροή γυρισμάτων, με πολύωρες βάρδιες και διπλά συνεργεία. Η εντολή που μας δόθηκε από τη σκηνοθέτρια ήταν "παιδιά, πάμε πιο γρήγορα". Εως τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει πέσει η αυλαία των "Κλεμμένων ονείρων" όσον αφορά τις υποχρεώσεις των ηθοποιών. Η σειρά ωστόσο, απ' ό,τι πληροφορήθηκα, θα προβάλλεται στο κανάλι έως τον Απρίλιο που οι τηλεθεατές θα δουν και το φινάλε» τονίζει στην «Εspresso» -από το Λονδίνο όπου διαμένει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- ο κεντρικός πρωταγωνιστής του σίριαλ Νίκος Πουρσανίδης. Ετσι το κανάλι της Μεσογείων θα βρεθεί πάλι μέσα στο Πάσχα να ψάχνει για ένα δυνατό lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αν και από τον τελευταίο κύκλο των «Κλεμμένων ονείρων» δεν είδε... άνοιξη, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν στο 18%.

Πάντως στα επόμενα επεισόδια οι σεναριογράφοι της σειράς θα αρχίσουν να επισπεύδουν τεχνηέντως το φινάλε, με πιο συμπυκνωμένες τις εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νότης (Νίκος Πουρσανίδης) θα στοχεύσει στον κεντρικό εχθρό του, τον Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος), και θα πάρει την εκδίκησή του. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ο ήρωας τον οποίο υποδύομαι καταστρώνει το πιο σατανικό σχέδιό του κατά του Σταύρου (σ.σ.: Κωνσταντίνος Λάγκος) μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να τον δολοφονήσει. Αφορμή για να τον βγάλει από τη μέση είναι η απόφαση του τελευταίου να δώσει χρήματα στη Χρύσα (σ.σ.: Αθηνά Οικονομάκου) από τον λογαριασμό της Ελέν Τζόρνταν (σ.σ.: Ελένη Φιλίνη). Χρήματα που, σύμφωνα με τον Νότη, δεν ανήκουν σε κανέναν από τους δύο, καθώς πρόκειται για δική του περιουσία, η οποία δεν πέρασε στα χέρια του από τον πατέρα του, αλλά στα χέρια της μητριάς του» εξηγεί ο ηθοποιός.

Κλεμμένα όνειρα
Keywords
Τυχαία Θέματα