Προκαταρκτική εξέταση για τον 30χρονο Γιώργο που χάθηκε στην Αλόννησο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠροκαταρκτική εξέταση για τον 30χρονο Γιώργο που χάθηκε στην ΑλόννησοΤετάρτη, Νοέμβριος 9, 2016 - 17:23

Νέα διάσταση αποκτά το θρίλερ με τον αγνοούμενο Γιώργο Καραμιχαηλίδη (φωτό), καθώς η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της μυστηριώδους εξαφάνισής του από την Αλόννησο στις 30 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις λιμενικοί, οι αυτόπτες μάρτυρες που είχαν δει τον νεαρό τη βραδιά που χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς και η οικογένεια του 30χρονου Θεσσαλονικιού,

ώστε να ξεκαθαριστεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Την προκαταρκτική εξέταση θα διεξαγάγει πταισματοδίκης του Βόλου.

Η οικογένεια του Γιώργου Καραμιχαηλίδη έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με την περίεργη εξαφάνισή του από το αλιευτικό καταφύγιο Βότση, όπου ο 30χρονος εθεάθη τελευταία φορά να κολυμπά, καθώς το βράδυ εκείνο οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και ο ίδιος γνώριζε άριστο κολύμπι. Ακόμη κι αν του συνέβη κάτι στη θάλασσα, είναι απορίας άξιον το γιατί το πτώμα του δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ως σήμερα, παρά τις εντατικές έρευνες που ακολούθησαν.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης βρισκόταν με τη φίλη του στην Αλόννησο για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την άφιξή του νησί έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου λέγοντας ότι θα πήγαινε μια βόλτα και θα επέστρεφε. Ο 30χρονος είναι ύψους 1,80-1,85 μ., αδύνατος, με καστανά μαλλιά και μάτια, και τη νύχτα της εξαφάνισης φορούσε γκρι σορτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα