Προφυλακιστέος ο 43χρονος για τον φόνο του θείου του

15:13 4/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖZAKYΝΘΟΣΠροφυλακιστέος ο 43χρονος για τον φόνο του θείου τουΤετάρτη, Ιανουάριος 4, 2017 - 15:13

Τον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 43χρονος που μιμήθηκε τον Negan της τηλεοπτικής σειράς «Walking Dead», αφού κατηγορείται ότι σκότωσε τον 63χρονο θείο του με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ στην περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου της Ζακύνθου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ενώπιον

του δικαστικού λειτουργού, ο 43χρονος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι είναι αθώος και αρνήθηκε ότι κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στον 63χρονο Δημήτρη Γιατρά.
Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι συνάντησε τον θείο του εκείνη την ημέρα αλλά και ότι ήταν δικό του το ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο φέρεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Eπιβαρυντικό στοιχείο

Το επίμαχο ρόπαλο βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του.
Λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα, ο 43χρονος είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο facebook φωτογραφία με τη δική του «Λουσίλ».

Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν τα παπούτσια του γεμάτα με αίματα, εύρημα που αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο γι' αυτόν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θείος και ανιψιός είχαν διαφωνίες για περιουσιακά θέματα. Κατά τη συμπλοκή, πάντα κατά το κατηγορητήριο που συνέταξαν οι αστυνομικές Αρχές, ο 43χρονος φέρεται ότι χρησιμοποίησε το ρόπαλο του μπέιζμπολ για να χτυπήσει τον 63χρονο θείο του.
Τα χτυπήματα προς τον άτυχο άνδρα, που ήταν όλα στο κεφάλι, ήταν θανατηφόρα. Με βάση όσα αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 63χρονου επήλθε από «βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία πλήξεως διά θλώντος οργάνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα