Πρεμιέρα με φιλοδοξίες!

TV GOSSIPΠρεμιέρα με φιλοδοξίες!Σάββατο, Δεκέμβριος 10, 2016 - 15:00

Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος. Ο,τι πρέπει δηλαδή για το «Rising star», το νέο διαδραστικό σόου του ΑΝΤ1, που αρχίζει αύριο στις 21.00. Ο Κώστας Θωμόπουλος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα, φιλοδοξώντας να πείσει τους τηλεθεατές να σηκώσουν τον περίφημο τοίχο της εκπομπής, ψηφίζοντας υπέρ του από τα σπίτια τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Επέλεξα να πάρω μέρος στο “Rising star” γιατί μου αρέσει να

δοκιμάζω την τύχη μου σε τηλεοπτικές παραγωγές που, κατά τη γνώμη μου, ξεχωρίζουν και είναι πρωτότυπες» λέει στην «Espresso».

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κώστας έχει οικογενειακές ρίζες από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. «Κανείς άλλος από την οικογένειά μου δεν ασχολείται με τη μουσική. Εγώ έτυχε να τραγουδάω από μικρός. Με ξεχώρισε ο συνθέτης Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος μου άνοιξε κάποιους επαγγελματικούς δρόμους και τον ευχαριστώ πολύ» εξηγεί ο καλλιτέχνης, που έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και Σολφέζ και παίζει κιθάρα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο BCA College και το London Metropolitan University, ενώ εδώ και χρόνια, παράλληλα με το τραγούδι, ασχολείται επίσης επαγγελματικά με το εμπόριο λευκών ειδών στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Ευαίσθητος

«Δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Τελειομανής, ευερέθιστος, υπερβολικός καμία φορά, εύθικτος, αλλά έχω ένα ελαφρυντικό για όλα αυτά: την υπέρμετρη ευαισθησία» λέει ο ίδιος επιχειρώντας να περιγράψει τον εαυτό του. Οσο για την ιδανική γυναίκα; «Δεν ξέρω αν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι. Το να πω ότι μου αρέσουν, π.χ., οι ψηλές, ξανθές, έξυπνες και με χιούμορ δεν λέει τίποτα. Η ιδανική γυναίκα για έναν άντρα πιστεύω ότι έρχεται χωρίς να την περιμένει και χωρίς να την έχει φανταστεί και περιγράψει μέσα του. Ξέρει όμως ότι είναι αυτή, όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους» σημειώνει. «Ο μόνιμος δεσμός μου αυτήν την εποχή είναι η μουσική. Για τα υπόλοιπα, θα δείξει» προσθέτει με νόημα.

Ο Κώστας Θωμόπουλος μετρά αρκετές συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το ρεπερτόριό του καλύπτει τα πάντα, με έμφαση στο ελαφρολαϊκό και λαϊκό τραγούδι. Ο ίδιος δεν ξεχωρίζει κάποιον από τους κριτές του «Rising star», καθώς, όπως λέει, είναι όλοι εξαιρετικοί στη δουλειά τους. «Ειλικρινά, θα μου ήταν δύσκολο να επιλέξω, αν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους. Με όλους θα ήθελα. Ισως ο Αντώνης Ρέμος να είναι πιο κοντά στο ύφος των τραγουδιών που ερμηνεύω. Η Δέσποινα Βανδή είναι βαρύ πυροβολικό στο ελληνικό τραγούδι και κάθε νέος τραγουδιστής θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της. Για τον Κώστα Μακεδόνα τι να πω, μιλά η πορεία του, και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας αξιοθαύμαστος σύγχρονος τραγουδοποιός» αναφέρει.

Ο Κώστας δεν πιστεύει ότι υπάρχει χώρος για τόσο πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. «Ομως θέλω να πιστεύω ότι το ταλέντο, αν είναι γνήσιο, πάντα βρίσκει τον δρόμο του, ανεξαρτήτως συνθηκών» τονίζει. Και βέβαια ατενίζει με αισιοδοξία την πορεία του στο σόου ταλέντων. «Οταν συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό, πάντα βλέπω μπροστά μου τη νίκη. Αλλά και μόνο η εμπειρία σε μια τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλος πλούτος» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα