«Πράσινη έκρηξη» για διαιτησία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Πράσινη έκρηξη» για διαιτησίαΔευτέρα, Απρίλιος 20, 2015 - 13:34

«Το ποτήρι ξεχειλίζει». Ο Παναθηναϊκός στέλνει το μήνυμά του μέσω του προέδρου του, που ανάρτησε στο διαδίκτυο το εξής σχόλιο: «Κύριε Κοντονή, οι θύτες και τα θύματα δεν είναι το ίδιο. Το ποτήρι ξεχειλίζει». Το συγκεκριμένο tweet του Γιάννη Αλαφούζου, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης

του αγώνα των «πράσινων» με τον Πανθρακικό, ήρθε ως συνέχεια προηγούμενου, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Με αφορμή τη διαιτησία, μέχρι εκείνο το σημείο, του Γιώργου Κύζα, ο κ. Αλαφούζος πόσταρε στο προφίλ που διατηρεί στο twitter: «Κύριε Κοντονή, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε πάλι; Η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται όλη αυτή τη σαπίλα;»

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί οργή για τα σφυρίγματα του ρέφερι από τη Δράμα, που θεωρούν ότι ήρθαν ως συνέχεια προηγούμενων διαιτησιών αγώνων του Παναθηναϊκού. Οσον αφορά τον Γιάννη Αναστασίου, στη συνέντευξη Τύπου δεν αναφέρθηκε στη διαιτησία, ωστόσο ο εκνευρισμός του εκδηλώθηκε ελάχιστα πριν από το τέλος του ματς, και μετά το δεύτερο γκολ του Πανθρακικού, όταν ζήτησε από τους παίκτες του να πετάξουν την μπάλα έξω. «Βγάλε την μπάλα έξω να τελειώνουμε» είπε στον Νάνο, που υπάκουσε στην εντολή του προπονητή του...

Η ήττα του Παναθηναϊκού χτες, σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, το απόγευμα του Σαββάτου, έφερε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε εντός διεκδίκησης (στην τετράδα) πλέι οφ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (στην περίπτωση του ΠΑΣ, βέβαια, υπάρχει πάντα η εκκρεμότητα με την αδειοδότησή του).

Τα βλέμματα στη Βέροια

Ο Αστέρας Τρίπολης, που, μετά το αποτέλεσμα της συνάντησης στο Περιστέρι, διατήρησε την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αγωνίζεται σήμερα στη Βέροια, ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι (με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο μονομάχους).

«Ασπρόμαυροι» και «πράσινοι», αν άρχιζε τώρα το μίνι πρωτάθλημα για την εξασφάλιση των εισιτηρίων που οδηγούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα ξεκινούσαν έχοντας από δύο βαθμούς.

Τεράστιο είναι, βέβαια, το ενδιαφέρον για την μάχη της ουράς, που φαίνεται να... αγριεύει!

Μετά τα αποτελέσματα της 31ης Αγωνιστικής, και, ιδιαίτερα, τις επιτυχίες του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού, και του Εργοτέλη, το μεσημέρι του Σαββάτου, επί της Ξάνθης στα Πηγάδια, τα πράγματα περιπλέκονται. Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής έφτασαν στους 37 βαθμούς και νιώθουν ήδη καλύτερα στη μάχη για τη σωτηρία τους, όπου καλούνται να πάρουν το αποτέλεσμα σε κάποιο από τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους, στην Τρίπολη και τη Βέροια, ενώ υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική την Ξάνθη.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης έχει κι αυτός δικαίωμα στην ελπίδα, με δύο ματς στην έδρα του, κόντρα στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό, και, ενδιάμεσα, αγώνα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Οι «κίτρινοι» της Κρήτης πρέπει, βέβαια, να διεκδικήσουν το απόλυτο στα τρία αυτά παιχνίδια.

Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Μελέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα