Που χάθηκε η Χριστιάνα Μαλισιάνου;

SHOWBIZΖει μακριά από τα φλας των shows στην TV!Που χάθηκε η Χριστιάνα Μαλισιάνου;Τετάρτη, Ιούλιος 19, 2017 - 16:33

► Η όμορφη γυμνάστρια που έκλεψε τις καρδιές ως καθηγήτρια στο «Fame Story»
► Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις στο πλευρό του Φερεντίνου και οι δύο μεγάλες αγάπες της

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Καλλίγραμμη, με σπιρτόζικο βλέμμα, λάτρις της γυμναστικής και του χορού, με τηλεοπτική θητεία στο πρώτο glam μουσικό reality της ιδιωτικής τηλεόρασης, το «Fame Story», η Χριστιάνα Μαλισιάνου

απολαμβάνει πλέον μια ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, περιστοιχισμένη από αγαπημένους της ανθρώπους, κυρίως έχοντας δίπλα της τα δύο παιδιά της.

Η όμορφη γυμνάστρια γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1980 και η επιλογή της να ασχοληθεί με το fitness ήταν, μάλλον, αδιαπραγμάτευτη. Δουλεύοντας σκληρά και στο κομμάτι του χορού, έκανε μια από τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, ως μέλος του μπαλέτου, στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate 2000, χορεύοντας οριεντάλ.

Τότε είχε δουλέψει με τον χορογράφο Κάρολι Βάμος, ο οποίος ήταν μόνιμος συνεργάτης των συγκεκριμένων καλλιστείων, αφού αναλάμβανε το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς. Ωστόσο, το όνομά της έμελλε να γίνει ευρέως γνωστό μόλις εντάχθηκε στην ομάδα των καθηγητών του «Fame Story» από τη δεύτερη σεζόν και μετά.

Η γυμνασμένη σιλουέτα της την έφερε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι ήθελαν να μάθουν πράγματα για το όμορφο κορίτσι, το οποίο δούλευε με πάθος, έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν δίσταζε ακόμη και να συγκρουστεί. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κυριάρχησε στις ανδρικές φαντασιώσεις, αφού εκείνη την εποχή ήταν μια από τις πιο σέξι τηλεοπτικές παρουσίες. Ο απόλυτος... χαμός προκλήθηκε όταν στον τελικό του «Fame Story 2», τον Ιούνιο του 2004, ανέβηκε στη σκηνή και πήρε μέρος στη θεατράλε tango χορογραφία του Φώτη Μεταξόπουλου, ο οποίος ερμήνευσε παράλληλα το «Show must go on» των Queen. Η Χριστιάνα αποθεώθηκε και οι lifestyle εκπομπές δεν σταματούσαν να παίζουν το συγκεκριμένο απόσπασμα του μεγάλου τελικού.

Χορογραφίες

Φαίνεται, μάλιστα, ότι το tango τής ταίριαξε τόσο καλά, που οι παραγωγοί του «Fame Story 3» της ανέθεσαν να χορογραφήσει ένα κομμάτι και να το χορέψει με τους παίκτες του reality Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Περικλή Στεργιανούδη (αναδείχτηκε νικητής) και Γιώργο Λιανό. Ο τελευταίος στις πρόβες δεν σταμάτησε να την πειράζει, με τη Χριστιάνα να προσπαθεί να τους μάθει τα βήματα του αργεντίνικου χορού. Μετά το τέλος της πετυχημένης μουσικής εκπομπής η Χριστιάνα συνέχισε να απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από αυτή κι έτσι το 2007 κυκλοφόρησε ένα DVD με τίτλο «Fame Fitness», στο οποίο πρότεινε σειρά ασκήσεων, σε συνδυασμό με χορό, που υπόσχονταν γυμνασμένο κορμί.

Εναν χρόνο μετά, το 2008, κλήθηκε να αντικαταστήσει την Ορθούλα Παπαδάκου στο παιχνίδι περιπέτειας του Star «Fort Boyard». Η συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου για τέσσερις σεζόν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεπε να πάρει μέρος και στον πέμπτο κύκλο κι έτσι η Μαλισιάνου, με την άψογη φυσική κατάσταση και την τηλεοπτική εμπειρία, απάντησε θετικά στην πρόταση που της έκανε η παραγωγή. Μέσα σε όλα αυτά, γίνεται και το πρόσωπο γνωστής γαλακτοβιομηχανίας, αφού πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική διαφήμισή της. Τι έκανε στο εν λόγω σποτ; Χόρευε, τι άλλο;

Το όνειρό της

Οταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, αρχίσαμε να χάνουμε και τα ίχνη της Χριστιάνας, η οποία όμως δεν σημείωσε ποτέ απουσία από το γυμναστήριο. Το 2013 αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να αποκτήσει τον δικό της χώρο εκγύμνασης και ευεξίας. Ετσι, αφού βρήκε το κατάλληλο μέρος, έφτιαξε το γυμναστήριο που έγινε «παλάτι» της, και το οποίο ονόμασε Perform, στη Δροσιά. Δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο, αφού τα είχε πια όλα.

Οσο για την προσωπική ζωή της; Η Χριστιάνα φρόντισε -κι εξακολουθεί να το κάνει- να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του «Fame Story» απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον 11χρονο σήμερα γιό της, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή της η κόρη της. Τα παιδιά της είναι ο κόσμος της όλος, είναι οι μεγάλες αγάπες της και ο κυριότερος λόγος για να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι της. Χώρισε από τον σύζυγό της διακριτικά, όπως ακριβώς παντρεύτηκε, ενώ πρώτη φορά ο φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί μόλις έναν χρόνο νωρίτερα, σε μια βόλτα τους στη Νέα Σμύρνη.

Ομως το πανέξυπνο κορίτσι, που διατηρεί αξιοζήλευτη και φυσικά σούπερ γυμνασμένη σιλουέτα, δεν είναι μόνο. Ο έρωτας υπάρχει στη ζωή της Χριστιάνας, αφού τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια σχέση που την κάνει να... πετάει. Ολα αυτά, πάντα μακριά από δημόσια events και «υποχρεωτικές» κοινωνικές εμφανίσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα