Πόλεμος της ωραίας Ελένης με όσους την έβαλαν στο μάτι

COVER STORYΤι δηλώνει η λαμπερή παρουσιάστρια της τηλεόρασηςΠόλεμος της ωραίας Ελένης με όσους την έβαλαν στο μάτιΔευτέρα, Ιούλιος 24, 2017 - 16:57

Αγωγή από τη Μενεγάκη κατά πρώην βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας ◗◗ Τι δηλώνει η λαμπερή παρουσιάστρια της τηλεόρασης ◗◗ Το ποτήρι ξεχείλισε μετά τις φαρμακερές ατάκες «δολοφόνος» και «παρτάκιας» που ακούστηκαν στον αέρα εκπομπής

Ραντεβού στα δικαστήρια για την Ελένη Μενεγάκη

και την Τάνια Ιακωβίδου. Οι χαρακτηρισμοί «δολοφόνος» και «παρτάκιας», που χρησιμοποίησε η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος σε τηλεοπτική εμφάνισή της μιλώντας για τη λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha, εξόργισαν την τελευταία, που απαντά τώρα μέσω της δικαστικής οδού.

Η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται να καταθέσει σήμερα αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Τάνιας Ιακωβίδου, δηλώνοντας «βάναυσα θιγόμενη» από τους χαρακτηρισμούς της τελευταίας προς το πρόσωπό της, διεκδικώντας αποζημίωση που θα διαθέσει σε φιλανθρωπίες.



Η «Espresso» επικοινώνησε με την Τάνια Ιακωβίδου, η οποία δήλωσε πως, μόλις πάρει στα χέρια της τα χαρτιά και τα διαβάσει, τότε θα ασκήσει κι εκείνη τα νόμιμα δικαιώματά της, τονίζοντας ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει ακόμη ο νόμος Βενιζέλου, ο οποίος λογοκρίνει τους δημοσιογράφους υπό την απειλή των αγωγών.

Ολα άρχισαν όταν στις 15 Ιουλίου η δημοσιογράφος, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα (μικρή φωτό) από την εκπομπή «Ελένη».

«Είσαι “killer”»

Συγκεκριμένα, αφού χαρακτήρισε «γαϊδουρινή» τη συμπεριφορά της Μενεγάκη, συνέχισε λέγοντας: «Επέλεξε να “αδειάσει” τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν στυμμένη λεμονόκουπα». Δημοσιογράφος από το πάνελ της εκπομπής διαφώνησε μαζί της, αναφέροντας ότι «όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή λήγουν», αλλά η Τάνια, υπερασπιζόμενη τα λεγόμενά της, πρόσθεσε ότι το θέμα είναι η στάση της Ελένης και η συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της.

«Δεν περιμένεις να τελειώσει η σεζόν και ξαφνικά του λες του άλλου, ύστερα από 16 χρόνια, “δεν μου κάνεις και σου δίνω εναλλακτική να είσαι πίσω από τις κάμερες και με λιγότερα χρήματα”». Και συνέχισε με το ίδιο έντονο ύφος: «Οταν “αδειάζεις” έτσι τους συνεργάτες σου, σημαίνει ότι είσαι “killer”, “δολοφόνος”, δεν σκέφτεσαι τον άλλον και δεν λειτουργείς ως ομάδα. Σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σου. Και η συγκεκριμένη είναι παρτάκιας. Αυτή με τη στάση της και τη συμπεριφορά της μόνο ήθος δεν έχει δείξει απέναντι στον συγκεκριμένο άνθρωπο».



Υστερα από όλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε εντολή στον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό να παρακολουθήσει με προσοχή την εκπομπή και σε περίπτωση που βρει κάτι «επιλήψιμο» να την ενημερώσει ώστε να κινηθεί νομικά. Ο δικηγόρος της το έκανε και, όπως ανέφερε προχθές σε τηλεοπτική εμφάνισή του:

«Οι αναφορές που έγιναν θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψη της κυρίας Μενεγάκη. Είναι εκτός ορίου ελεύθερης έκφρασης και δεν αποτελούν στοιχεία-αναφορές κριτικής. Αποτελούν κακόβουλη και βάναυση προσβολής προσωπικότητας» είπε χαρακτηριστικά. «Το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετά τους συνεργάτες του σαν στυμμένη λεμονόκουπα, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι κίλερ και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά του, όλα αυτά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου» συμπλήρωσε.

Ο κ. Αγαπηνός αναφέρθηκε και σε ακόμη ένα σημείο των λεγομένων της δημοσιογράφου, που θεωρεί ότι προσβάλλει την πελάτισσά του. «Η τελευταία αναφορά της κυρίας Ιακωβίδου “Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος” μας προβλημάτισε. Αυτό, αν το πει κάποιος γενικά και αφηρημένα, δεν έχει καμία επιλήψιμη αναφορά, όταν το λέει όμως σε συνάρτηση με όσα έχουν αναφερθεί, τι σημαίνει; Οτι γίνεται αναφορά στην εντιμότητα της κυρίας Μενεγάκη» είπε. Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης ότι οποιοδήποτε ποσό εκδικαστεί θα δοθεί από την Ελένη Μενεγάκη σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα