Πόλεμος για το... χρυσάφι

ΚΟΣΜΟΣΠόλεμος για το... χρυσάφιΣάββατο, Οκτώβριος 1, 2016 - 15:00

Μάχη για το δαχτυλίδι αρραβώνων και όχι μόνο γι' αυτό θα χρειαστεί να δώσει από ό,τι φαίνεται ο Μπραντ Πιτ, καθώς το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι.

Στην αίτηση του διαζυγίου που κατέθεσε στις 19 Σεπτεμβρίου εκείνη ζητάει, μεταξύ άλλων, να κρατήσει όλα τα κοσμήματα που απέκτησε στα 12 χρόνια του ειδυλλίου τους, μεταξύ των οποίων και το μονόπετρο του αρραβώνα τους. Μόνο αυτό αποτιμάται σε

223.000 ευρώ.

Τα δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», αποκαλύπτουν ότι η κινηματογραφική Λάρα Κροφτ ζητάει να πάρει διάφορα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Περίοπτη θέση σε αυτά έχει το δαχτυλίδι με το τετράγωνο λευκό διαμάντι 16 καρατίων που σχεδίασε ειδικά για την πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ ο Ρόμπερτ Πρόκοπ. Ο ερωτευμένος Πιτ συνεργάστηκε με τον Πρόκοπ για περίπου έναν χρόνο ώσπου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκδηλώσεις

Με αφορμή την απαίτηση της Τζολί το περιοδικό αναρωτιέται τι θα απογίνουν και άλλα δικά της πανάκριβα κοσμήματα που φόρεσε η ηθοποιός σε επίσημες εκδηλώσεις. Για χρόνια η Τζολί συνεργαζόταν με τον δημιουργό κοσμημάτων Ρόμπερτ Πρόκοπ, ο οποίος φτιάχνει εξατομικευμένα κοσμήματα για διάσημες πελάτισσες. Υπενθυμίζει ότι το 2010 ο Πρόκοπ σχεδίασε το περιδέραιο που φόρεσε στην ταινία «The Tourist». Στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ του 2013 η Τζολί εμφανίστηκε φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια 42 καρατίων, γύρω από τα οποία υπήρχε χρυσός 18 καρατίων. Ο Πιτ, από την άλλη, φορούσε δαχτυλίδι με ζαφείρι και χρυσά κουμπιά με ασορτί μανικετόκουμπα 18 καρατίων. Αυτά ανήκουν στο ζευγάρι, ενώ σε άλλες εκδηλώσεις η Τζολί φορούσε «δανεικά» κοσμήματα, όπως συμβαίνει συχνά.

Killer θέλει να τον υποδυθεί ο Πιτ

Τον Μπραντ Πιτ θέλει για να τον υποδυθεί στον κινηματογράφο ο καταδικασμένος για διάπραξη φόνου Στίβεν Εϊβρι. Ο Αμερικανός, η ιστορία του οποίου έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix, έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Φιλ Μακ Γκρο (φωτό) εκφράζοντας το παραπάνω αίτημα. Παρουσίασε, επίσης, τη νέα σύντροφό του, την οποία συνάντησε μόλις πριν από δύο εβδομάδες, έπειτα από επτά μήνες τηλεφωνικών συνομιλιών. Ο Εϊβρι καταδικάστηκε για βιασμό το 1985, έμεινε στη φυλακή 18 χρόνια, μέχρι που το 2003 αποφυλακίστηκε, καθώς τον αθώωσε η εξέταση DNA. Το 2005 καταδικάστηκε σε ισόβια για φόνο και φυλακίστηκε. Τον Αύγουστο του 2016 δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση, ωστόσο παραμένει στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα