Πωλείται η έπαυλη του «Playboy» πακέτο με τον Χιου Χέφνερ

ΚΟΣΜΟΣΠωλείται η έπαυλη του «Playboy» πακέτο με τον Χιου ΧέφνερΔευτέρα, Ιανουάριος 11, 2016 - 17:20

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη αλλά και με τον ιδιοκτήτη της μέσα η θρυλική έπαυλη Playboy στο Μπέβερλι Χιλς. Το σπίτι όπου έχουν οργανωθεί μερικά από τα πιο θρυλικά sex parties του κόσμου, σύμφωνα με το σάιτ ΤΜΖ, θα βγει στην αγορά από τον επόμενο μήνα αντί 200.000.000 δολαρίων. Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός από το ποσό, θα πρέπει να έχουν και τη διάθεση να δεχτούν τον όρο να συνεχίσει να ζει σε αυτήν ο 89χρονος ιδιοκτήτης της Χιου Χέφνερ μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στοπ στο υπνοδωμάτιο

Στο πωλητήριο θα αναφέρεται ρητά ότι οι ενδιαφερόμενοι που θα θελήσουν να επισκεφτούν την έπαυλη δεν θα μπορούν να δουν το υπνοδωμάτιο του ιδρυτή της αυτοκρατορίας Playboy. Εμπειροι μεσίτες της περιοχής υπολογίζουν την πραγματική αξία του ακινήτου, που βρίσκεται στο Χολμπάι Χιλς, στα 60.000.000 δολάρια, αλλά σπεύδουν να τονίσουν ότι η ιστορία της μπορεί να ανεβάσει την αξία της ακόμη και στα 90.000.000 δολάρια, κάτι λιγότερο από το 50% της τιμής που φέρεται ότι ζητεί αρχικά η Playboy Enterprises, στην οποία ανήκει το ακίνητο.

Τα πιο γνωστά ίσως σημεία της πολυτελούς κατοικίας είναι η πισίνα, όπου έχουν φωτογραφηθεί εκατοντάδες ημίγυμνα «κουνελάκια», και η θερμαινόμενη πισίνα που βρίσκεται μέσα στην αμαρτωλή «σπηλιά». Εδώ και πολλά χρόνια η έπαυλη που αγοράστηκε από τον Χέφνερ το 1971 αντί 1.000.000 δολαρίων τίθεται προς ενοικίαση για όσους ενδιαφέρονται να διοργανώσουν πάρτι, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως πλατό για γυρίσματα ταινιών, εκπομπών και βιντεοκλίπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα