Πίτσα και Ταινία στο Σπίτι με 7 ευρώ

SHOWBIZΠίτσα και Ταινία στο Σπίτι με 7 ευρώΤρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 18:49

Η Pizza Fan παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της πρωτοποριακή υπηρεσία: «Πίτσα και Ταινία στο Σπίτι με 7 ευρώ» που για πρώτη φορά προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάζει κανείς, με έναν ιδιαίτερα απολαυστικό τρόπο, γεύση και διασκέδαση χωρίς να βγει από το σπίτι!

Μια πίτσα

8 τεμαχίων και ταινία της επιλογής σας, από συγκεκριμένη λίστα ταινιών που προτείνει η εταιρεία, κοστίζει 7 € και μπορείτε να τις παραγγείλετε online, εύκολα και γρήγορα, από το www.pizzafan.gr.

Η νέα υπηρεσία της Pizza Fan που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα γιατί καλύπτει δύο ανάγκες ταυτόχρονα, θα βρει σίγουρα ένα φανατικό κοινό που προτιμάει πολλές φορές να μένει και να διασκεδάζει στο σπίτι.

Πως λειτουργεί: 1.Παραγγέλνετε στο www.pizzafan.gr 2.Τσεκάρετε το mail σας. Σας έχουν αποσταλεί οδηγίες και ένας μοναδικός κωδικός, για να κατεβάσετε την ταινία. Ο κωδικός ισχύει μόνο για μία φορά και μόνο για μία ταινία. 3. Απολαμβάνετε πίτσα +ταινία στο laptop, το tablet ή το κινητό σας.

-------

INFO PIZZA FAN:

Η PIZZA FAN είναι μια 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης εδώ και 20 χρόνια. Eπενδύοντας σταθερά στην ποιότητα, έχει σήμερα κατακτήσει τη θέση της Νο1 αλυσίδας pizza delivery, ανάμεσα από πολλές άλλες εταιρείες, κάποιες από τις οποίες πολυεθνικές. Σήμερα εξυπηρετεί με 66 καταστήματα, πάνω από 700 διαφορετικές περιοχές σε κάθε άκρη της Ελλάδας.


Με βασικό άξονα τις ανάγκες του πελάτη, η PIZZA FAN, από την αρχή της λειτουργίας της, έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους με προϊόντα ανώτερων προδιαγραφών σε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, που ανανεώνονται και ελέγχονται καθημερινά. Χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικά τυριά φυσικής ωρίμανσης, ελληνικές ντομάτες, αποκλειστικά αλλαντικά Υφαντής, λάδι και ελιές Kαλαμάτας και ολόφρεσκα λαχανικά. Παράλληλα είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που έχει υιοθετήσει το υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο, ενώ οι πίτσες της είναι ελεύθερες από trans λιπαρά.

H PIZZA FAN προσφέρει σήμερα τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες και μεγέθη πίτσας ενώ παρουσιάζει καθημερινά νέες πρωτότυπες δημιουργικές γεύσεις που γίνονται οι αγαπημένες επιλογές για άτομα κάθε ηλικίας. Πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο, την οικογ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ ωρίμανσης, ελληνικές e;iewένεια, την παρέα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό προσφέροντας χορηγίες με τη μορφή δωρεάν γευμάτων για εκδηλώσεις σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς που υπερβαίνουν τις 15.000 μέχρι τώρα.

www.pizzafan.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα