Πήγε για δουλειά και εξαφανίστηκε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠήγε για δουλειά και εξαφανίστηκεΤετάρτη, Νοέμβριος 9, 2016 - 17:21

Μυστήριο με 59χρονο κτηνοτρόφο στο Ωραιόκαστρο, που αγνοείται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Λίγη ώρα πριν είχε εισπράξει 17.000 € από αγοραπωλησία ζώων

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η αναζήτηση του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού (φωτό) από τον Πεντάλοφο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από τα σφαγεία της Χαλάστρας, ενώ λίγη ώρα

πριν είχε εισπράξει χιλιάδες ευρώ από αγοραπωλησία ζώων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

«Τελευταία φορά που μίλησα με τον σύζυγό μου ήταν την Πέμπτη το πρωί. Μόλις είχε φτάσει στα σφαγεία της Χαλάστρας. Ηταν λίγο κρυωμένος, ωστόσο έπρεπε να πάει εκεί για τα ζώα. Μάλιστα, μου είπε να μη βγω από το σπίτι το απόγευμα, για να φέρει κρέατα και να τα τακτοποιήσω. Μου είπε ότι ίσως αργούσε λίγο» είπε αναστατωμένη η σύζυγος του 59χρονου Δέσποινα Τσακαλίδου.

Η Αστυνομία έχει ερευνήσει όλα τα μέρη που θα μπορούσε να είχε επισκεφθεί ο κτηνοτρόφος. Εκτός από τη Σίνδο και τη Χαλάστρα, όπου είναι η εργασία του, έγινε έρευνα και σε ένα σπίτι της οικογένειας στη Χαλκιδική, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο ίχνος του.
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κατατέθηκε η δήλωση εξαφάνισης, επικρατεί προβληματισμός για την τύχη του.

H συναλλαγή

Ο 59χρονος φέρεται ότι εξαφανίστηκε αφού είχε πουλήσει αγελάδες σε έναν ζωέμπορο στα σφαγεία, ο οποίος του έδωσε στο χέρι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό - κατά πληροφορίες, 17.000 ευρώ. Η συναλλαγή φαίνεται ότι έγινε μπροστά σε κόσμο, πράγμα που προκαλεί υπόνοιες ότι κάποιος μπορεί να έβαλε στο μάτι τα χρήματα! Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και η ΕΜΑΚ, σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμη καλύτερος έλεγχος των πιθανών σημείων όπου μπορεί να βρίσκεται ο αγνοούμενος.

«Ημουν σπίτι και περίμενα να γυρίσει. Μαγείρεψα, άναψα θερμοσίφωνα για να κάνει μπάνιο, αφού πλησίαζε η ώρα να έρθει. Πήρα τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. Από τις 16.30 ως και τις 11 τη νύχτα δεν απαντούσε. Τακτοποίησα το σπίτι, έκανα δουλειές, κοιμήθηκα και την επομένη, που δεν επέστρεψε, πήγα στην Αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνιση» πρόσθεσε η σύζυγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα