Πιάνει ψαλίδι και σεσουάρ ο... κομμωτής Ν. Μουτσινάς

TV GOSSIPΠιάνει ψαλίδι και σεσουάρ ο... κομμωτής Ν. ΜουτσινάςΠέμπτη, Ιούλιος 10, 2014 - 16:42

Δεν είναι «Τρίχες», είναι πραγματικότητα! Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρεθεί από τον Alpha ξανά στον ΑΝΤ1, όχι όμως ως παρουσιαστής, αλλά ως ηθοποιός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολυτάλαντος Νίκος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Τρίχες», την οποία θα δούμε από την ερχόμενη τηλεοπτική

σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Το κωμικό ταμπεραμέντο του Μουτσινά είναι γνωστό στο θεατρικό κοινό, που τον έχει απολαύσει σε παραστάσεις όπως «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Τα βαφτίσια», «ΚΤΕΛ». Τώρα ήρθε η στιγμή για τον πρώην παρουσιαστή του «Δέστε τους» να δώσει στη μικρή οθόνη αυτό που με τόση μαεστρία παρουσιάζει στο σανίδι: την υποκριτική του δεινότητα. Μπορεί έως σήμερα να τον έχουμε δει στην πρωινή ζώνη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Κατερίνα Ζαρίφη, στην μεσημεριανή με τη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και στη βραδινή με late night show, όμως ως ηθοποιό στο γυαλί δεν τον έχουμε χαρεί.

Στο κομμωτήριο

Ο Νίκος θα βρεθεί στο κομμωτήριο της Βασιλικής Ανδρίτσου και θα πιάσει τη βούρτσα, το πιστολάκι, το ψαλίδι και τις βαφές, κάτι που είχε κάνει στο θέατρο Αποθήκη, στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Το σενάριο της νέας κωμικής παραγωγής του Αλέξανδρου Ρήγα τοποθετείται σε έναν πεζόδρομο με καταστήματα, τα οποία έχουν αρχίσει να φυτοζωούν, όταν μια δαιμόνια κομμώτρια (Βασιλική Ανδρίτσου) βρίσκει τον τρόπο για να μην κλείσει την επιχείρησή της. Προσλαμβάνει τον αρρενωπό νεαρό από τη διπλανή καφετέρια (Νίκος Αναδιώτης) ως κομμωτή που ήρθε από τα ξένα. Εκείνος δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα, αφού είναι αρχιτέκτονας που σπούδαζε στην Ιταλία μαζί με την ξαδέρφη της (Κατερίνα Γερονικολού).
Ωστόσο τη δουλειά του θα την κάνει, καθώς για τα ωραία του μάτια θα συρρέουν οι πελάτισσες και θα σκάει από τη ζήλια της η ερωτευμένη ξαδέρφη. Η μόνη που θα χαίρεται γιατί θα παίρνει το ενοίκιο στην ώρα της είναι η ιδιοκτήτρια (Αβα Γαλανοπούλου). Στο σίριαλ θα παίζουν και οι Παύλος Κοντογιαννίδης, Τόνυ Δημητρίου, Τάσος Γιαννόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα