Περιβόητος αλλά και πολύ άτυχος!

ΚΟΣΜΟΣΠεριβόητος αλλά και πολύ άτυχος!Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2017 - 17:22

41χρονος Ελληνοκύπριος κατασπαράχτηκε από τον σκύλο του, παρουσία ρεπόρτερ του BBC που είχαν πάει στο σπίτι του για συνέντευξη

Δημοσιογράφοι του BBC έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του φρικιαστικού θανάτου Ελληνοκυπρίου, που κατασπαράχτηκε από σκύλο μέσα στο ίδιο του το διαμέρισμα. Ο 41χρονος Μάριος Περιβόητος, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, υπέκυψε στα τραύματά του δύο ώρες αργότερα σε νοσοκομείο της βρετανικής

πρωτεύουσας.

ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου οι γείτονές του στο Γουντ Γκριν του βόρειου Λονδίνου τον άκουσαν να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια, σύμφωνα με την «Daily Mail», ζητώντας να πάρουν από πάνω του τον σκύλο του Μέιτζορ, ράτσας Σταφορντσάιρ μπουλ τεριέ. Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί και οι νοσοκόμοι, χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα. Οταν τον έβγαλαν έξω για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, γεμάτος αίματα και με εμφανείς πληγές στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Στο διαμέρισμα, στο οποίο ο Περιβόητος ζούσε για περίπου 20 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian», βρίσκονταν ένας 20χρονος ρεπόρτερ και μια 30χρονη δημοσιογράφος του BBC για να του πάρουν συνέντευξη για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί. Ωστόσο, όπως ανέφερε το BBC, τη στιγμή της επίθεσης δεν βρισκόταν σε εξέλιξη γύρισμα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο και η αστυνομία επιβεβαίωσαν ότι οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που κάλεσαν ασθενοφόρο και πως έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία.

Τραύμα στον λαιμό

Η νεκροψία έδειξε ως αιτία του θανάτου τραύμα στον λαιμό που προκάλεσε «υποβολαιμικό σοκ και βλάβη στην αναπνευστική οδό, που συνάδει με δάγκωμα σκύλου». Ο σκύλος του Περιβόητου μεταφέρθηκε σε καταφύγιο σκύλων έως ότου αποφασίσουν οι Αρχές αν θα τον θανατώσουν.
Ο Περιβόητος, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ζούσε με την Κύπρια μητέρα του στο διαμέρισμα, μέχρι που η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ίδρυμα επειδή πάσχει από άνοια.

Ο γείτονάς του Αβραάμ Αβραμίδης δήλωσε στην «Daily Mail» ότι ο 41χρονος του είχε εκμυστηρευτεί πως έκανε χρήση ηρωίνης, προσθέτοντας ότι ήταν «καλό και έξυπνο παιδί», αλλά είχε προβλήματα με τους γείτονες, καθώς στο διαμέρισμά του μπαινόβγαιναν άγνωστοι, που έκαναν φασαρία, ενώ συχνά ξεσπούσαν καβγάδες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα