Περιμένοντας το θαύμα!

SHOWBIZΠεριμένοντας το θαύμα!Τρίτη, Ιούλιος 26, 2016 - 13:06

Συγγενείς και φίλοι της Νανάς Καραγιάννη αγωνιούν έξω από την Εντατική, όπου παραμένει για έκτη μέρα διασωληνωμένη

Ενα θαύμα... Αυτό περιμένουν η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, αλλά και οι φίλοι και συνεργάτες της, προκειμένου το γλυκό κορίτσι της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου να κρατηθεί στη

ζωή.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της 36χρονης παρουσιάστριας, που παραμένει σε κώμα, κορυφώνεται, καθώς για έκτη ημέρα παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα». Το μόνο θετικό, όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί που την παρακολουθούν επί 24ωρου βάσεως, είναι ότι η κατάστασή της παραμένει σταθερή.

«Η Νανά Καραγιάννη λαμβάνει φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή (παρεντερική διατροφή), παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένη. Με την αγωγή που λαμβάνει, οι γιατροί αισιοδοξούν ότι κάποια στιγμή θα συνέλθει. Θα μιλήσουμε για καλή κατάσταση όταν ξυπνήσει από το κώμα και αποσωληνωθεί.

Αν λοιπόν όλα πάνε καλά, επιβάλλεται να κάνει εισαγωγή σε ένα έγκυρο και διαπιστευμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία μας» δήλωσε στην «Espresso» χθες το πρωί, ύστερα από ιατρικό συμβούλιο, ο διοικητής της κλινικής Μιχάλης Κούρτης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία της γνωστής δημοσιογράφου.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Νανά δίνει σκληρή μάχη με τη νευρική ανορεξία και οι νίκες της, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν καθημερινές. Η ψυχολογία της ήταν καλύτερη από ποτέ και οι φωτογραφίες της στα social media από τις βόλτες με τις φίλες της, τους καφέδες στα μαγαζάκια των Κάτω Πατησίων και τις συχνές επισκέψεις στο Σπίτι του Ηθοποιού, τα γλέντια και τα φαγητά αποτελούσαν καθημερινό θέμα στο διαδίκτυο.

Τι άλλαξε και ποιος ευθύνεται για την κατάρρευσή της; Πρόσωπο από τον πολύ στενό κύκλο της, μιλώντας στην «Espresso», αποκάλυψε ότι βαρύτατη ευθύνη φέρουν άτομα που δεν ενέκριναν μια επαγγελματική πρόταση που της είχε γίνει. «Είχε τις διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πήγαιναν καλά, όμως για ακόμα μία φορά βίωσε την απόρριψη, εισπράττοντας ένα "όχι" που δεν της άξιζε. Αυτό τη διέλυσε κυριολεκτικά» αποκαλύπτει ο άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Mηνύματα

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της από το Ladyslife, το γυναικείο site όπου εργαζόταν τον τελευταίο μήνα, αγωνιούν έξω από το δωμάτιό της. Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές γράφουν για εκείνη γλυκά λόγια και στέλνουν ευχές για γρήγορη ανάρρωση τόσο σε μηνύματα στο κινητό της, το οποίο πλέον σηκώνει ο αδελφός της, Φοίβος, όσο και στη σελίδα της στο facebook, περιμένοντας τη γενναία Νανά να συνέλθει από τον εφιάλτη που απειλεί πιο σοβαρά από ποτέ τη ζωή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα